Mi-am uitat caietul; mi.a fost raw, am vomitat si am fost la doctor; m.am trezit tarziu; nu imi gasesc caietul, mi l.am pierdut; nu am stiut sa o fac(dar iti scrii enunturile). Sper ca ti.am fost de folos. Funda plzz? Pupici!
Bună dimineața.
Dacă nu ai avut niciun motiv întemeiat, nu ai scuze.
În cazul în care ai avut o problemă în familie, fii sinceră și spune-le lucrul acesta domnilor profesori.
Baftă!
Zici si tu ca dimineata ai fost la Iasi si ca nu ai putut invata nici sa iti scrii sau te imbraci in negru si zici ca ai avut o inmormantare, sau ca ti-a fost rau si nu ai putut invata sau ca te-ai trezit prea tarziu.
Bafta!
Pff! eu data trecuta am spus profersoarei ca am fost la ziua lui varumio si ca am fost plecata din oras si n-am putut sa fac nicio tema si nici sa invat dar daca i crudula profa poti sa-i zici ca ai vrut sa te pregatesti nu stiu cand dar a intervenit ceva si nu ai mai putut Bafta!:*
La ce iti trebuie scuza? Chiulesti de la ora respectiva.Doar nu ai teme sau te asculta la toate materiile.
Salut!
Folosesti Scuzele ca tia murit cineva din familie sau ca a trebuit sa te duci undeva si nu ai avut timp sa inveti. Funda?
BrianMoser întreabă:
miriaaaanaa3 întreabă: