anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce scuza sa folosesc pentru ca nu mi-am invatat pentru azi sau ca nu mi-am facut teme? HELP ME PLSS sad

Răspuns Câştigător
| claudiaaas a răspuns:

Mi-am uitat caietul; mi.a fost raw, am vomitat si am fost la doctor; m.am trezit tarziu; nu imi gasesc caietul, mi l.am pierdut; nu am stiut sa o fac(dar iti scrii enunturile). Sper ca ti.am fost de folos. Funda plzz? Pupici!

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună dimineața.
Dacă nu ai avut niciun motiv întemeiat, nu ai scuze.
În cazul în care ai avut o problemă în familie, fii sinceră și spune-le lucrul acesta domnilor profesori.
Baftă!

| yaVanilla a răspuns:

Zici si tu ca dimineata ai fost la Iasi si ca nu ai putut invata nici sa iti scrii sau te imbraci in negru si zici ca ai avut o inmormantare, sau ca ti-a fost rau si nu ai putut invata sau ca te-ai trezit prea tarziu.
Bafta!

| Savy a răspuns:

"Sunt o lenesa"

| Sabinutza16 a răspuns:

Pff! eu data trecuta am spus profersoarei ca am fost la ziua lui varumio si ca am fost plecata din oras si n-am putut sa fac nicio tema si nici sa invat happy dar daca i crudula profa poti sa-i zici ca ai vrut sa te pregatesti nu stiu cand dar a intervenit ceva si nu ai mai putut tongue Bafta!:*

| BlueGlasses a răspuns:

La ce iti trebuie scuza? Chiulesti de la ora respectiva.Doar nu ai teme sau te asculta la toate materiile.

| ninjafamous a răspuns:

Salut!
Folosesti Scuzele ca tia murit cineva din familie sau ca a trebuit sa te duci undeva si nu ai avut timp sa inveti. Funda?

Întrebări similare