| angipissi a întrebat:

Ce scuza sa inventez ca sa scap de lectiile la vioara

Răspuns Câştigător
| Teodora20 a răspuns:

Buna! Poti spune ca ai patit ceva la degete si te ustura si nu poti sa ti nimic in mana. P. S: Multi ar dori sa fie in locul tau si sa aiba oportunitatea sa cante la vioara, asa ca daca tu poti de ce sa inventezi scuze?! Mai gandeste-te totusi, dar oricum e alegerea ta... Sper ca te-am ajutat!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa le spui parintilor ca iti este rau si ca nu prea iti arede tie de lectii la vioara...sau ai putea sa iti rupi mana(bine ma rog, sa faci o entorsa). Fa si tu ca un star rock... distru vioaralaughing si pe urma sa le zici alor tai ca ea ti-a poruncit asta, apoi sigur te vor duce la un psiholog.Acum serios, habar nu am ce trebuie sa faci. Te pup:*

| ank a răspuns:

Rupe-ti o mana!
devil
pai da.cum sa iei lectii de vioara fara o mana? e cea mai buna solutielaughing
Sau da. poti sa te prefaci si ca esti bolnava dar nu e asa tare ca prima solutie deci
big grin
sa ne spui si nou ce ai decis:devil

| RoxiutzaRux a răspuns:

Nu merge vioara!:o

| Nimic special a răspuns:

Rupe-ti manarolling on the floor glumaabig grin
spune`i ca nu te simti bine, ti-e cald, nu ai chef, ai altceva mai bun de facut decat lectiile la vioara.

| angipissi explică:

Teodora imi dai id tau aaaaaaaa da cred ca o sa ma prefac bolnava multumesc tuturor mai astept raspunsuri

| Pingo a răspuns:

Scoate`i bateriilelaughinglaughing. ca sa nu meragawinking.
dar dc nu vrei tu sa canti?:O:O
nasol de tine. uite ce faci.frigete cu lumanarea la degete nu la toate la 2 3 de la mana cu care canti. apoi zile ca ai facut bataturi de la vioara.nu stiu.nu stiu ce trebuie facut. te doare capu. te scartie zgomotuthinking marog. sper sa gasesti ceva.bye:*::*