Asta depinde cine zice si cui ii zice, sunt valabile ambele variante... Depinde de fiecare perosana, mai exact de ce simte, daca minte o face din prostie, ca draga domne' is cu ea sau ca sa o abureasca din motiv ca e pe interes... Asta e valabil si pentru fete si baieti. Sper ca te-am ajutat!
Se ascunde inselaciune, nesimtirea, si personalitatea falsa. De aceea in viata nu mai putem sa avem incredere in persoana iubita. Cine vrea sa riste treaba lui/ei dar eu m-am saturat sa umblu dupa puslamale fara scrupule.
Sall. Depinde din ce unghi privim. Exista intr-adevar, dragoste adevarata. Iar, in acele momente sau clipe, totul este o poezie totul este dragoste. Nu toate sunt minciuni. Dar, dupa ce va trece dragostea, daca a fost sincera va ramane respectul fata de acea persoana pe care ai iubito din tot sufletul tau. In alta ordine de idei, totul este o abureala. De regula baietii folosesc acele vorbe dulci, pentru a pica mai repede la o intelegere. Totul este fals, iar o femeie care este cu capul pe umeri, nu poate fi pacalita. De regula cand iubesti pe cineva, nici nu trebuie sa-i spui. Totul se simte si totul curge ca un izvor. Sa fi iubita sincer sau iubit, Pa!
Depinde de persoana. sunt putine pers sincere. e trist ca majoritatea mint si ascund adv intentii, e trist ca majoritatea ne-am pierdut increderea in cei din jur din cauza pers care ne-au mintit.
Nimic. Sentimentele sincere se transmit prin ochii lui sau ei. Vei simti ceva special cand se va uita adanc in ochii tai. In rest, nu te increde in ceea ce spune...