| PupicelT a întrebat:

Ce se ascunde in spatele vorbelor dulci de iubire?
sentimente sincere sau doar minciuni, doar vorbe spuse aiurea?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Asta depinde cine zice si cui ii zice, sunt valabile ambele variante... Depinde de fiecare perosana, mai exact de ce simte, daca minte o face din prostie, ca draga domne' is cu ea sau ca sa o abureasca din motiv ca e pe interes... Asta e valabil si pentru fete si baieti. Sper ca te-am ajutat!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se ascunde inselaciune, nesimtirea, si personalitatea falsa. De aceea in viata nu mai putem sa avem incredere in persoana iubita. Cine vrea sa riste treaba lui/ei dar eu m-am saturat sa umblu dupa puslamale fara scrupule.

| baru a răspuns:

Sall. Depinde din ce unghi privim. Exista intr-adevar, dragoste adevarata. Iar, in acele momente sau clipe, totul este o poezie totul este dragoste. Nu toate sunt minciuni. Dar, dupa ce va trece dragostea, daca a fost sincera va ramane respectul fata de acea persoana pe care ai iubito din tot sufletul tau. In alta ordine de idei, totul este o abureala. De regula baietii folosesc acele vorbe dulci, pentru a pica mai repede la o intelegere. Totul este fals, iar o femeie care este cu capul pe umeri, nu poate fi pacalita. De regula cand iubesti pe cineva, nici nu trebuie sa-i spui. Totul se simte si totul curge ca un izvor. Sa fi iubita sincer sau iubit, Pa!

| ellyshor94 a răspuns:

Depinde de persoana. sunt putine pers sincere. e trist ca majoritatea mint si ascund adv intentii, e trist ca majoritatea ne-am pierdut increderea in cei din jur din cauza pers care ne-au mintit.

| DamnedShadow a răspuns:

Nimic. Sentimentele sincere se transmit prin ochii lui sau ei. Vei simti ceva special cand se va uita adanc in ochii tai. In rest, nu te increde in ceea ce spune...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si de persoana care le spune.
Hai sa nu ii mai punem pe toti la un loc si sa le punem etichetawinking.