Nu trebuie neaparat sa candidezi la miss/mister te poti duce sa te distrezi ( toti boboci au voie sa vina la bal, de fapt oricine isi cumpara bilet are voie sa vina, biletul nu costa mult, la mine la liceu anul trecut a costat 25 de lei).
In orice caz nu trebuie sa ratezi balul bobocilor, pentru ca e inceputul unei noi etape din viata ta, si are loc doar o data ( doar odata esti boboc)
Eu nu am vrut sa ma duc la inceput dar m-a convins colega mea de banca si m-am dus. A fost super, am dansat si m-am distrat o gramada.
Distractie placuta
Nu conteaza ca esti inalt sau nu...conteaza prezenta. Exista o preselectie la care se poate inscrie oricine.Acolo sunt diferite probe...cum a spus si @brianna trebuie sa stii sa dansezi cat de cat bine.Si sa fii indrazneata. Apoi cei din juriu ii vor alege pe cei care sa participe si la bal
In primul rand trebuie sa fi inald si putin chipes ...in timpul balului sunt mai multe probe cea de zi in care trebuie sa adoptzi o tinuta de zi cea sport depinde daca este si proba de originalitate iar spre sfarsit proba de seara
Daca nu particip la aceste probe, pot sa particip la petrecerea de dupa? k nu as vrea sa concurez
Nu-i adevarat, nu trebuie sa fii inalta.Trebuie sa dansezi cat de cat bine, sa treci de preselectie, sa fii degajata...indrazneata
la dans sunt cam 3 probe(rock and roll, vals si latino-astea le-am avut eu)
mai este o proba, de imaginatie
plus aceea de cultura generala(bine, de ex...cum bagi un elefant intr-un frigider )
poti fii de ex miss boboc, miss dance, miss fantezie, miss popularitate...etc
plus proba de amuzament (in care esti pus sa faci tot felul de chestii si publicul rade de se prapadeste-aici de obicei esti legat la ochi)
proba de cantat(da, trebuie' sa canti)...
e fain, mai ales petrecerea de dupa, in cinstea bobocilor succes daca vrei sa participi.Ramai cu multe amintiri frumoase
TnCristinaa întreabă: