Buna! eu am trecut prin asa ceva.cu prietenul meu cel mai bun.pentru ca ne certam mai tot timpu sia pierdut increderea in mne.si eu am decis ca un timp de vreme ar trebui sa nu mai vbim.pana nu ne reconstruim iar increderea in noi. si eu i-am demonstrat ca nu pot sal tradez niciodata si ca merit sa fiu prietena lui. si pana la urma totul s-a terminat cu bine! dar sper sa numai trec niciodata prin asa ceva! funda? si app inca un sfat dca este intr-adevar pritena ta cea mai buna o sa te ierte pentru ca stii vorba aia de fapt versul :ca impreuna trecem peste tot, ca o prietenie trece si prin fOk: asa ca dca u nu ai tradato niciodata.o sa te ierte dar u demonstreazai ca poate sa aiba incredere in tine iar. sper ca te am ajutat funda?
Nu nu am trecut prin asa ceva. Dar daca as trece as incerca sa-i dovedesc ca ii sunt prietena si nu as trada-o pentru nimic in lume
Depinde pentru ce a inceput sa-si piarda increderea in tine. daca treaba e foarte grava din punctul tau de vedere atunci nu ai nevoie de nici un fel de sfat.tu stii ce ai facut si ce e mai important ce poti face sa indrepti asta.iar daca nu e grava atunci nu cred ca ar trebui sa iti faci griji pentru ca daca e intr-adevar cea mai buna prietena atunci o sa treaca mai usor peste acest moment si o sa fie totul ca.bafta
Draga mea, in momentul in care nu mai are incredere in tine, esti vinovata de ceva si nu ai fost in stare sa repari! Tu de geaba caut sfatul unora care au trecut prin asta, deoarece nimeni nu a reparat-o! Tu trebuie sa cauti sfatul cuiva a carui prietena trece prin asta!
Totusi sa stii ca increderea n-o scoate nimeni din buzunar si asta e! Daca ii ascunzi lucruri, o minti si nu stii sa tii secrete suporta! Nu-mi pasa ca o sa-mi dai stupid, dar ma enerveaza cum credeti voi ca aveti lumea la picioare, faceti toate prostiile si dupa voi va suparati ca cica "nu", "ca eu nu am facut nimic", " ca ea s-a suparat de geaba", " ce sa fac "!
Draga mea, in momentul in care nu mai are incredere in tine, esti vinovata de ceva si nu ai fost in stare sa repari! Tu de geaba caut sfatul unora care au trecut prin asta, deoarece nimeni nu a reparat-o! Tu trebuie sa cauti sfatul cuiva a carui prietena trece prin asta!
Totusi sa stii ca increderea n-o scoate nimeni din buzunar si asta e! Daca ii ascunzi lucruri, o minti si nu stii sa tii secrete suporta! Nu-mi pasa ca o sa-mi dai stupid, dar ma enerveaza cum credeti voi ca aveti lumea la picioare, faceti toate prostiile si dupa voi va suparati ca cica "nu", "ca eu nu am facut nimic", " ca ea s-a suparat de geaba", " ce sa fac "!
Din pacate am trecut peste asa ceva.a fost groaznic.Eu personal m-am straduit sa-i demonstrez ca am grasit, dar si ca imi pare foarte foarte rau (un pic de teatru nu incurca ) si i-am explicat ca nu o fac intentionat si multe de genul asta...peste un timp de scuze si tristetot s-a rezolvat sa de la sine.Credema daca intr-adevar iti este prietena sau ti-a fost mai devreme sau mai tirziu va recapata increderea in tine fara multe certuri. Fundita?