Inseamna ca diriginta ta iti inspira foarte multa incredere ceea ce e foarte bine. Eu zic sa vorbesti cu ea, sigur nu se va supara, din contra, sunt convinsa ca va incerca sa te ajute si cine stie... poate iti va recomanda si un psiholog la care sa mergi sa te ajute si mai mult. Nu ai nimic de pierdut daca vorbesti cu ea. Succes!
Buna Anesiss, hey este bine daca vrei sa vorbesti cu cineva, te descarci prin asta, si eu simt nevoia sa vb cu cineva cateodata despre tot ce ma framanta dar de cele mai multe ori prefer sa tac pentru ca mi-e jena sa vb cu cunoscuti. Uite daca vrei ia id meu: alexutza_dulcika_92@yahoo.com si vorbim, succes
Toti trecem prin perioade mai triste in viata. E foarte important sa comunici, sa-ti descarci sufletul si mai ales sa te inconjori de prieteni. Nu lasa depresia sa-si faca loc in sufletul tau. Gaseste-ti refugiu in munca, lectura, muzica sau orice alta preocupare care sa-ti acapareze gandurile. Roaga-te si ai incredere in Dumnezeu, caci la El e rezolvarea tuturor problemelor noastre.