Pssst!
Parca m-ai descris pe mine, tu esti varianta feminina.
Sa-ti spun, draga mea , eu. de fapt povestea mea. mai bine spun ca ..nu mai spun.dar totusi iti spun ca ..ahh..imi este greu.dar. uite la mine e putin mai diferit..acum 2 luni am cunoscut pe cineva, la inceput, hmm. n-am crezut ca poate fi ceva intre noi, dar.s-a intamplat, pentru ca am iesit mult impreuna si.a aparut aceasta atasare..care..in2 saptamani pur si simplu` a explodat, s-a transformat intr-o mare iubire! Numai ca in orice poveste apare un zmeu, un balaur..ca sa strige povestea, numai ca in povestea mea a aparut EA, %^&*** de distanta, care e mai urata ca Baba Cloanta!
Si."furtuna" mea, care era enervant de frumoasa si dulce , a trebuit sa plece, departe..si eu am ramas ca un fraier. ...singur,plouat,trist,nervos.
Tu ai noroc ca ai doi broscoi, ii ai aproape..profita de asta si alege cu inima, alege ce-ti place tie, ce te face fericita si ce-ti face bine!
Te puup
Pupa-ma si tuuu...
asaa >
, multumesc pentru pupic :-X.
A fost ca o poezie, dulceee, romantic si cu dornita de a continua pentru totdeauna :-x
Ai grija cu broscoii, sa nu-i saruti , ca poate se transforma in printi si li se urca la cap.
Asculta de afurisit ca stie cum sta treaba
Asa ca mai bine. saruta-ma iar. ca pe o isipita, haiii ca stiu ca nu poti rezista
Ai iubită.
Sa te chis in freza de copil prost!
Joaca-te cu lopatica in nisip, du-te sa faci pipi la olica ca esti galbena la fata. gaseste-ti o ocupatie!
Copil facut in copaci!
Mă refer la Cărămida rotunda. PS: tu ești crescut în copaci.
?
In primul rand renunta sa mai cauti raspunsuri personale la ceilalti,daca ai anumite stari de neliniste,singura care poate rezolva asta esti tu. Eu cred ca e doar o situatie de moment peste care vei trece,e posibil ca tu asa sa fii, adica sa te atasezi repede de cineva iar pentru asta nu trebuie sa-ti para rau. Eu zic sa incerci sa-ti pui ordine in ganduri, sa vezi ce vrei, ce asteptari ai, ce iti doresti iar mai apoi sa stabilesti nivelul de prietenie si de iubire cuc ei din jur. Mult succes!