| Gaitano_Alexandro_1961 a întrebat:

Ce se întâmplă cu persoanele care trag pe nas diferite prafuri de pastile cu pretextul ca se droghează?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Experimentează. Dar ei nu stiu cât rău isi fac.

| MarianWLF a răspuns:

Ii atrage ideea, daca au astfel de dorinte intr-o zi o sa le puna in aplicare cu droguri adevarate, vezi sa nu faci la fel, in timp ce pe altii ii atrage "faina" pe tine sa te atraga sportul de exemplu, mergi spre lucruri benefice nu spre tampenii.

| Violleta2022 a răspuns:

Ajung dependenti de droguri si bolnavi psihic, mai devreme sau mai tarziu ajungand prin spitalele de boli mentale sau direct la cimitir, murind de consum masiv de droguri.

| dullcat a răspuns:

Nimic bun, asta-i clar. Poti intreba la urgente daca vrei sa auzi astfel de povesti distractive.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

100%la100% sigur nu am de unde sa știu ce se va întâmpla cu ei dacă consuma în felul acele pastile si acele prafuri dar pot trage o mică concluzie cum ar fi de exemplu.

Vomitat greață leșin inconștiență abuz de sănătatea își bat joc de sănătatea lor și cred eu că nu va fi bine dacă vor contiunu să-le consume în felul acela de greșit.

Sper cu toată inima să nu se ajungă în acele situați și să-și bată joc de sănătatea lor și să aibă grija de sănătatea lor nu să-și condamne sănătatea și viața la distrugere.

Cu siguranță unele pot fi nocive și fatale în car poate duce în situați destul de grave și critice cum ar fi un pre infarct o supra doză care poate cauza și un deces după consumul acelei substanțe într-un fel destul de greșit și inconștient sper cu Adevărat și cu toată inima ca nimeni nu va ajunge sa comită o astfel de prostie și nebunie și nimeni nu va ajunge în situația aia în care își poate distruge întreagă viață Dumnezeu sa fie cu ei în acele moment în lipsa de rațiunea în lipsa de conștință și sa nu se ajungă în situați de a lua viața nimănui dintr-o prostie.

| gicuane555 a răspuns:

Sincer mai nimic daca bagi cox/cristal in general slabesti iar daca le combini cu farmaceuitice poti avea psihoze si sevraje nasoale