| HappySadness a întrebat:

Ce se intampla daca am dat cu laserul in ochi la cineva? big grin
E periculos tare?

Răspuns Câştigător
| oneDisturbed a răspuns:

Depinde ce laser... Daca e tipul ala de laser rosu, chinezesc si ieftin, stai linistit, cand eram mic m'il puneam si singur in ochi. laughing

Daca e vorba de un laser mai scump si implicit mai puternic (au un fascicul(punct luminat) verde de obicei) s'ar putea sa fie o problema.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca dai la cineva in ochi si daca e putin timp nu se intampla nimic, eu i-am dat la un caine in ochi era adult si saracul dupa un timp ramasese orb, ma simteam penibil cand l-am vazut asa mi-am zis (ce am facut bagamias... saracul acum e asa sad ) Orb la acel ochi unde i-am dat.

| yaVanilla a răspuns:

Nu e foarte periculos... dar ii afecteaza pentru cateva secunde vederea
eu asa stiu whistling

| Stefan90 a răspuns:

Foartelaughing
Nu afecteaza vederea dar poate sa te afecteze pe tinelaughing Asa ma jucam si eu cu vecinii pana cand i-au zis lu' taicamiu laughing aveam vreo 8 aniwinking

| mihai_8348 a răspuns:

Nu e nimic.

| KrabzBoyO a răspuns:

Depinde de laser, si de gradarea lui, daca a fost unul deacela rosu, de 5mw ( mega watts) nu prezinta nimic periculos, dar daca e un laser peste 30 lei respectiv de vreo 10-20 mw cu un fasiscul mai puternic, exista un pericol, dar doar temporar, iar daca vorbim de lasere de 300-400mw orbirea se face intr-o milisecunda.