| Bianca777 a întrebat:

Ce se intampla daca am trimis nuduri prietenului meu, eu avand 17 ani si el la fel, cu consimtamant

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cât timp nu le distribuie sau deține fără acordu tău n-are ce păți

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna,
Ca fapt divers... se poate intampla orice, chiar maine sa iti faca ai tai o placinta cu mere.

Legat strict de faptul ca ai trimis tu poze, daca prietenul tau le-a salvat, atunci sunt trei variante:
- sa le pastreze si atunci cand va despartiti sa le foloseasca cum vrea;
- sa le pastreze si sa nu le foloseasca deloc;
- sa nu ii pese si sa nu le salveze deloc.

Dar nu se exclude faptul ca voi ati putea sa fiti fericiti impreuna mereu, conteaza sa va intelegeti.

Numai bine! ^_^

| Bianca777 explică (pentru DoarBogdan):

Deci nu e ilegal?

| DoarBogdan a răspuns (pentru Bianca777):

De ce ar fi ilegal?

Nu ii face griji de asta, nu. Ar trebui sa iti faci griji pe unde ar putea ajunge pozele happy

| Bianca777 explică (pentru DoarBogdan):

Pai el nu e din Romania, si pozele nu au fata mea

| DoarBogdan a răspuns (pentru Bianca777):

Si daca nu este din Romania... ce? big grin

Hai sa o luam altfel, desi nu asta ai intrebat.

Stii, uneori nu stim ce vrem, credem ca vrem un lucru, cand il obtinem ne dam seama ca nu asta voiam, era mai bine altfel. Dau ca nu aia ne face fericiti.

In cazul relatiilor, se poate intampla la fel, atunci cand esti sigura ca persoana pe partenerul tau, cand esti indragostita... nu mai conteaza absolut nimic, simti cum lumea este toata a ta si incepi sa faci diferite lucruri, pe care nu le constientizezi.

Daca iti doresti o relatie fericita, langa o persoana pe care sa o iubesti si sa te iubeasca, o relatia bazata pe iubire si incredere, cand stii inexplicabil ca acea persoana esti... tu si totul o da fie bine mereu, poti sa ii trimiti si poza la celulele tale albe, si la ce vrei tu, nu conteaza. Important este sa ramaneti impreuna.

Dar pe langa asta, este o chestie si de principiu, de ce i-ai trimite asta unui baiat? Are nevoie de asta? Trebuie sa ii dovedesti ceva? Ce se intampla daca nu ii trimiti? Ce se intampla daca sa zicem... va despartiti? Il cunosti asa bine?

Astfel de intrebari ar trebui sa iti pui, nu de genul ilegal sau nu... ca nu le vad rostul.

Dar este viata ta, faci cum simti. Nu o lua in nume de rau.

Eu iti doresc multa intelegere, alaturi de cine doresti tu si sarbatori fericite! ^_^

| Sofer a răspuns:

Pot ajunge la mai multe persoane. Dacă în poza nu este fața ta în locul tău nu m-aș stresa.

| alexalx1234 a răspuns:

Pe bune? Asa ati ajuns fetelor? Sa va dati poze cu voi goale tuturor handicapatilor? Bravo. Dupa veniti aici pe site si va plangeti ca va face lumea c***e dupa ce pun aia pozele cu voi pe net. Poate spune lejer ca acea persoana din poze esti tu si te va distruge complet. Oare parintii stiu ca fata lor isi face poze goala si le trimite unui tip din alta tara? Mi-e mila de oamenii aia. Nu o spun in nume de rau, dar asta este adevarul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau un exemplu personal. O colega de a mea era la o petrecere si probabil era si beata, i s-au facut niste poze goala si acestea au ajuns la toata scoala, sute de copii si chiar si la profesori. In clasa a 7-a asta! Iar in a 8-a iarasi aceeasi persoana a trimis o poza nud unei prietene si a ajuns la toata scoala. Se "vând" ca painea calda.

| Februar30 a răspuns (pentru anonim_4396):

Wtf cum sa circule la toata scoala poze cu o fata minora? Nici macar nu e legala detinerea lor. straight face cred...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Februar30):

Pai nu e legala, dar nici ea nu trebuia sa se lasa pozata, respectiv sa se pozeze. Astfel de poze nu se trimit. Si e trist ca tocmai prietenii ei au trimis-o mai departe. E de ajuns sa o trimita unei persoane care nu e de incredere si aceasta va raspandi pozele fara nicio jena pentru a o denigra. Ce sa faci...