Am vazut pe dicovery ca in combinatie cu mentosanele, cola produce o explozie puternica.In organism...multe gaze
Se intampla rau in orice caz...am vazut un reportaj in care se spunea ca daca faci acest lucru se produce un fel de reactie care oricum nu e benefica pentru organism si ziceau ca in unele cazuri chiar poate fi fatala
Se spune că o să ţi se facă rău sau chiar ai putea muri. S'a făcut odată experimentul ăsta şi a explodat sticla de cola în momentul în care s-a aruncat in el mentos
Daca combini coca cola cu mentos intr-o sticla, ai facut o fantana arteziana, sau un amestec explozibil.Asa ca daca faci asa ceva cu corpul tau, trebuie sa fi dus cu pluta! Uite un filmulet cu un experiment, care iti va taia elanul sa incerci asa ceva pe un om:http://www.peteava.ro/id-102995-cola-si-mentos
Ca un fel de explozie, o sa-ti vina sa vomiti si o sa fi mult timp la baie. O sa se simta foarte rau cel care a incercat!
Pot sa-ti spun ca americanii spala soselele cu coca cola dupa accidente rutiere cand sunt pline d sange si matze... in concluzie, cola te rupe
Se produc multe gaze, se sporeste aciditate sucului gastric.Sau poti chiar sa explodezi cum s a intamplat in timpul experimentului difuzat la tv cand sticla de cola a explodat
Hai frate nu vreau sa jignesc dar oamenii care spun ca ai gaze ei oare au incercat? eu nu cred...pai daca mentosul ajunge in sticla de cola normal ca explodeaza pentru camentosul este alcatuit din menta si nu mai stiu ce iar cola are o gramada de conservanti bla bla dar in organismul nostru este prezent acciiidu' gastric si iti zic eu ca nu se intampla ca in cazu' cu sticla ...nu stiu ce se intampla dar un lucru e sigur nu cred ca este nevoie sa incerci asta