SCuza ma ca te intreb ok probabil esti o biata copila si nu ai niste parintii capabili sa ti raspunda la asemenea intrebari intime dar totusi cu mama ta cred ca ar fi mai bine sa te intelegi mai bine si sa i spui orice te framinta in legatura cu astfel de probleme...ok? Nu vreau sa fiu rau cu tine ori sa te jignesc dar totusi sunt niste chestii prea intime si cam banale sa pui astfel de intrebari.in fine cred ca deja ma injuri de mama focului.S au sa ti mai spun ceva.incearca sa gasesti astfel de raspunsuri pur si simplu cautind pe google. sunt ferm convins ca exista astfel de site uri de cum sa te ingrijesti personal ceva gen educatie.bla bla.ok? si tine minte igiena corporala este foarte importanta in orice situatie.indiferent ce ar putea sa te stopeze si sa spui ca nu te poti spala doar pentru simplu fapt ca ce? Ca esti tu pe ciclu si ti e teama sa te speli? probabil nu ai nici 14. sper sa nu fiu suspendat pentru raspunsul dur care ti l am dat.dar sperr sa fie un exemplu si pentru celelalte fete care pun asemena intrebari.ori asemenatoare(Du-te si spalate acum si nu te mai ingrijora)
Nu se intampla nimic grav.nu putem sta asa fara sa facem dus pe perioada menstruatiei. igiena este f importanta mai ales acum.dar ai grija ca apa sa nu fie nici prea rece nici prea fierbinte.
SayCheesexD întreabă: