Ve i da pina il vei lua dar cred ca nu asta iti doresti asa ca burta pe carte si gandeste-te ca esti ultimul an si trebuie sa faci ceva in viata bafta.
Il dai in toamana
dar dupa a 3 a oara nu mai ai cum sa l dai si ai sa stai prin piata ca vanzator/vanzatoare de cartofi si ceapa
prima data e gratis a 2 a si a 3 a oara se plateste
Buna! Cred ca daca nu il iei cu brio nu vei intra la facultatea care ti-o doresti. Ca sa iei bacul trebuie sa iei peste 5 iar daca il pici si a 2-a oara cred ca va trebui sa repeti clasa a 12-a. Mult succes!
Nu dau bacu' anul asta, eram pur si simplu curios si incercam sa ii raspund unuia care ii mai greu de cap, oricum va multumesc si mai astept raspunsuri!
Lol zizi cred ca ai glumit nu; nu trebuie sa repti clasa a 12. de la anul sunt doar 3 materii la bac la care poti lua 2 dar daca nu iei si a 3 a ai picat bacu... dar nu-i nimica mai ee o sesiune in toamna si cum au zis ceilalti poti sa l dai la infinit dar cu plata de la a 3 a incercare in sus
Daca il pici si a doua oara.atunci de la a 3-a oara incolo trebuie sa platesti.nu ma intreba de pret
Da ce se intampla daca pici la prima sesiune la matematica? in toamna dai din nou la toate 3 sau doar la matematica?
sopranaCadaverica întreabă: