| danutzzz1992 a întrebat:

Ce se intampla daca nu iau bacu' cu brio sau daca pic la un obiect si pic si a doua oara?

9 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Ve i da pina il vei lua dar cred ca nu asta iti doresti asa ca burta pe carte si gandeste-te ca esti ultimul an si trebuie sa faci ceva in viata bafta.

| PauLa.M a răspuns:

Il dai in toamana
dar dupa a 3 a oara nu mai ai cum sa l dai si ai sa stai prin piata ca vanzator/vanzatoare de cartofi si ceapa
prima data e gratis a 2 a si a 3 a oara se plateste

| rozalia25 a răspuns:

Il mai dai odata.

| a2 a răspuns:

Buna! Cred ca daca nu il iei cu brio nu vei intra la facultatea care ti-o doresti. Ca sa iei bacul trebuie sa iei peste 5 iar daca il pici si a 2-a oara cred ca va trebui sa repeti clasa a 12-a. Mult succes!

| danutzzz1992 explică:

Nu dau bacu' anul asta, eram pur si simplu curios si incercam sa ii raspund unuia care ii mai greu de cap, oricum va multumesc si mai astept raspunsuri!

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Daca pici si a doua oara ramai fara bak...si il dai la anul'

| jedi_8834 a răspuns:

Lol zizilaughing cred ca ai glumit nu; nu trebuie sa repti clasa a 12. de la anul sunt doar 3 materii la bac la care poti lua 2 dar daca nu iei si a 3 a ai picat bacu... dar nu-i nimica mai ee o sesiune in toamna si cum au zis ceilalti poti sa l dai la infinit dar cu plata de la a 3 a incercare in sus

| pepenerosu a răspuns:

Daca il pici si a doua oara.atunci de la a 3-a oara incolo trebuie sa platesti.nu ma intreba de prethappy

| grasutu222 a răspuns:

Da ce se intampla daca pici la prima sesiune la matematica? in toamna dai din nou la toate 3 sau doar la matematica?

Întrebări similare