| selena_5281 a întrebat:

Ce se intampla daca o persoana ia vreo 60-70 de pastile diferite si bea si spirt?

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Probabil nu va mai putea povesti ce a simtit.

13 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

O ia dracu` pe persoana respectivă. happy

| MenInShadow a răspuns:

Depinde ce pastile ia. Poate murii, ori de la cantitatea exagerata de pastile, ori din cauza ca acele pastile nu se iau cu alcol, oricum, ceva rau i se v-a intampla

| Deny1333 a răspuns:

Ori moare, ori ajunge la Urgenţe.
Dacă ai făcut asta... Amin!

| Mălinuşaaa a răspuns:

Ma prefac ca nu am vazut intrebarea asta! laughing

| Narfundo a răspuns:

Din cate stiu moare tongue

| Kafeeaua a răspuns:

Moare daca ia numai 30 de pastile la fel dapoi diferite...si spirtu` nu dauneaza daca este strecurat dar daca nu... dauneaza!

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Cred ca ii va canta popa, in curand.laughing

| Pisoiul a răspuns:

Ar muri deoarece de la supradoza de pastile corpul nu mai stie cum sa reactioneze.Iar spirtul arde intestinele. Daca spirtul va ajunge sa fie digerat intestinele se vor autodistruge. Spirtul are 90 de grade alchool deci 100% le va arde. Spirtul e facut sa dezinfecteze.Incearca sa bagi degetul in sticla cu spirt apoi atinge pe limba sa vezi de ce nu e bine sa il vei. Daca un om ar face asta e ca si cum s-ar sinucide.Are sanse de 100% sa moara prin suicid. Spirtul e 90% din achool dublu rafinat+alte lucruri ce ii mai sunt adaugate.Cand tu iei o pastila de calciu spre exemplu vei lua cat iti va spune prospectul.Nu mai mult! Daca ai lua 80 de pastile de calciu corpul va avea o supradoza ca si cum ai lua o supradoza de droguri care => moartea.De la mai multe medicamente peste 30 corpul nu mai stie cum sa reactioneze ba iau aia ba aia.Nici sa iei 50 de pastile nue e bine deoarece in cateva ore mori.Si nu e o moarte prea placuta. Daca ai face asa ceva te-ar durea rau stomacelul de la spirt si medicamente.Cu alte cuvinte mori.

| OwlEyes a răspuns:

O ia pe ulei:p

| AlinaBarbi09 a răspuns:

Du-te dracu

| Alin117 a răspuns:

Pai pateste cea patit si Michael Jackson.R.I.P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va mai putea face asta in curanddevillaughing

| vlad123_4436 a răspuns:

Pai daepinde si ce pastile ca unele pot deveni si droguri in doza prea mare iar eu cred ca o sa moara

Întrebări similare