Ce sa se intample? Dai dovada de proasta crestere, lipsa de educatie si bun simt
E de prost gust si ca la tigani sa iti iei limba-n gura cu o tarfa in timpul orei. In pauza e mai ok dar in ore e de prost gust.
Se intampla ca profu' te vede si e posibil sa te trezesti cu o pedeapsa.(gen te asculta si-ti arata cat stii la materia lui, te ameninta ca-ti scade nota la purtare dar oricum n-o face etc. etc.). Eu unul chair nu vad de ce te-ai pupaci in timpul orelor, cand poti foarte bine sa mergi cu prietenul tau la tine sau la el si sa va simtiti mult mai bine. In fine, o fi o chestiune de gust...
Daca esti in generala se prea poate sa fii pedepsita, dar daca esti la liceu, ma indoiesc ca daca se intampla sa te prima o data sau de doua ori o sa ti se intample ceva. Poate doar te avertizeaza. Lasa romanţele pentru mai tarziu, nu-i atat de greu!
Succes!
Dacă te săruți în clasă vezi numai cât mișto vor face unii colegi de voi
Nu mi s-a intamplat(poate pentru că nu am avut niciodată nicio relație)
S-a intamplat, si profu a zis " Mozoliti-va in alta parte" Da cine l-a bagat in seam, daca ai vrut sa te saruti si ai facut-o acum regreti? Eu nu as regreta, nu e gresit cu nimic :3
xXWhisperOfLoveXx întreabă:
Idkrjek întreabă: