| Knight9511 a întrebat:

Ce se intampla daca un profesor mi-a sters nota de 10 cu picul si mi-a pus 2 in locul acelei note? Eu ce drepturi am? se poate sa mai imi revina nota la 10?
Dau funda

7 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Informeaza-ti parintii si vorbeste si cu directorul scolii.

| EnvyU a răspuns:

Deci el ti-a dat un 10 pe drept si invatat iar apoi l-a sters si ti-a dat 2 pe motiv ca? Eu zic ca la ora lui are voie sa faca ce vrea dar tu nu ar trebui sa fi calcat in picioare, daca nu ai facut nimic si chiar ai invatat pentru acel 10, te poti duce probabil alt profesor sau director sa vorbesti despre treaba asta.

| AlexDFY a răspuns:

Du te la director

| Adbbmsh a răspuns:

Bineinteles ca nu are voie sa stearga nota. Daca ai meritat acel 2 trebuia sa ramana pe langa nota respectiva adica 10.
Cel mult poate face o cerere sa anuleze acea nota.

| MarvelStars28 a răspuns:

Nu are voie sa faca asta. Maine mergi la director si ii spui ce s-a intamplat, in primul rand pentru anularea unei note se foloseste o stampila care se primeste de la directiune, nota este stampilata (anulata) iar urmatoarea nota poate fi 2. Dar asta doar cu motive. Profesorul nu are voie sub nicio forma sa stearga nota cu picul, crede ma. Nu fi fraier sa taci si sa nu iti spui cuvantul. Te duci la director si ii spui.

| MarvelStars28 a răspuns:

Sustine ca tu ai invatat pentru acea nota de 10 si ca nu are dreptul odata ce ti a pus-o sa o stearga. Si ii spui directorului ca vei face o reclamatie in sensul in care va refuza sa iti dea dreptate. Afirma te. In cel mai fericit caz iti revine la nota 10 iar proful poate e sanctionat, de asemenea poate sa iti repuna nota 10 si urmatoarea nota 2, asta inseamna media 6, sau poti sa ramai cu un singur 2 daca taci si esti fraier si nu comentezi!

| Knight9511 explică:

Povestea aceasta este de la o profesoara de muzica (cel mai probabil pila cuiva) de vreo 20 de ani.Eu la ora nu am facut nimic si cand am fost la ea sa o intreb mi-a zis ca nu o intereseaza.