Te inteleg. si eu am momente din astea. cand plang. si nu am chef de nimic. dar nu bine.incearca sa treci peste si sa te gandesti doar la lucrurile frumoase. ai atatea de facut in loc sa stai si sa plangi. fa`ti curaj si fii cea mai buna
Pupici:*.
Acum fara gluma!
si eu plang in fiecare zi!
ma bat singura...si nu e bine dar asta e...
nu trebuie sa plangi...gandeste'te la ceva frumos din viata ta!
Nu trebuie sa plangi daca vrei sa suferi dragutzo...:*:*:* trebuie sa zambesti... zambetul pe care il oferi in loc de lacrimi valoreaza cat toate lacrimile din lume!
Intr-un fel e bine sa plangi pentru ca te descarci, dar nu trebuie nici sa exagerezi pentru ca poti sa intri in depresie.Incearca sa vezi partea plina a paharului
Daca plangi cred ca scade increderea in sine... nu e tocmai ok, eu zic sa tai raul de la radacina si gata, fa ceva sa te simti fericita
Faci mai multe riduri decat ai fi facut in mod normal(bine, ai face si daca ai zambi la fel de mult)si in timp ti se va slabi si vederea.Inteleg ca acesta este un mod de a te descarca, dar incearca sa nu mai plangi "foarte mult"...viata este frumoasa, trebuie doar sa o privim din toate unghiurile si sa ne gandim mai mult la partile frumoase, fiindca cele rele oricum uneori nu le putem schimba, asa ca, la ce folos sa te consumi daca o problema nu are rezolvare?! Bucura-te de viata...nu o lasa sa treaca pe langa tine, fiind prea ocupata sa suferi!
Numai plange. Viata e frumoasa... uneori. aaa si eu cand plang foarte mult, ma doare capul ingrozitor .
Te desidratezi dar stai fara griji ca se poate rezolva cu o programare din timp la un psihiatru.
Total gresit riduri, cearcane sau ca afecteaza vederea https://a1.ro/......24159.html
Twister09 întreabă: