| VampireDeea144 a întrebat:

Ce se intampla in seria twilight cartea : midnight sun? dau fundawinking

1 răspuns:
| Anonima_9977 a răspuns:

Din cate stiu eu" Midnight Sun" este ecranizarea capitolului "Breaking Down " care reprezinta parte finala. Daca ti-as face un rezumat probabil mi-ar lua o vesnicie pentru ca este o carte remarcabila plina de secvente detaliate si deloc neglijabile asa ca am sa iti trasez un plan scurt de idei:
1. Bella si Edward se casatoresc.
2. In luna de miere merg pe o insula pustie unde Bella ramane in sarcinata.
3. Copilul va fi o fata jumatate om jumatate vampir cu numele de Rennesme ce o va slabi pe Bella aproape definitiv.
4. Pe timpul sarcinii, Jacob se simte neobisnuit de atras de Bella.
5. In momentul nasterii Edward-pentru a nu o pierde pe Bella- o transforma in vampir.
5. Fetita creste exterem de rapid [ cati alti in 7 ani] si descopera ca este sufletul pereche al lui Jacob.
6. Volturii sunt informati ca exista un copil jumatate om jumatate vampir si se hotarasc sa o omoare.
7. Familia lui Edward afla de acel plan si strang o armata de vampiri care le vor fi martori la confruntare.
8.Bella [desi si in stare umana respingea atacurile fortelor vampirilor ] in urma transformarii afla ca face parte din "vampiri scut" care pot propaga un zid de aparare impotriva orcarui vampir oricat de puternic.
9. Volturi -in confruntarea finala- cauta tot felul de motive pentru ai ataca pe Edward si familia lui, insa Bella respunge toate atacurile.
10. Alice pleaca in cautarea altor copii precum Rennesme gasind un baiat pe care il aduce in momentul confruntarii, Volturi fiind pusi in fata faptului implinit.
-SI AU TRAIT FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI-

P.S.: scuze pentru greselile de ortografie care mi-au mai scapat. sper sa te ajute raspunsul. daca ai vreo nelamurire lasa-mi un mesaj. Enjoytongue

fundita?