Cantareata de origine argentiniana Analia Selis (foto), sotia violoncelistului clujean Razvan Suma, lucreaza de zor la urmatorul material discografic, al treilea din cariera ei, pe care il va lansa in luna ianuarie a anului viitor. Noul produs, promite solista, "va fi unul puternic" si va include numai piese in limba spaniola, compuse in proportie de 95% chiar de ea.
Intre timp, Analia pregateste si un single nou, pe care isi doreste sa-l lanseze in aceasta toamna, insa deocamdata nu vrea sa dea prea multe detalii, din cauza unor "probleme" legate de casa de discuri Media Pro Music, cu care a colaborat de cand l-a lansat pe piata muzicala autohtona. "Cariera mea are nevoie de o schimbare si am hotarat sa ma despart de trustul Pro. Tin foarte mult la ei, ei m-au lansat, dar nu am ajuns la o intelegere in anumite privinte si am hotarat sa imi caut alta casa de discuri", a explicat Analia pentru Clujeanul.ro. Vedeta are de ales intre mai multe case de discuri, insa deocamdata nu s-a decis cu cine sa lucreze mai departe. "Am propuneri de la mai multe case de discuri, dar procesul de despartire de Media Pro Music nu este usor", adauga cantareata.