| Mihai87 a întrebat:

Ce semnifica atunci cand faci cu ochiul unei persoane?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai persoana respectiva te simpatizeaza, daca cunosti persoana iar daca iti face un strain atunci vrea sa se faca remarcat

| MasterOfDisaster a răspuns:

Depinde de situatie si de persoana careia ii faci cu ochiul.
Daca un baiat ii face cu ochiul unei fete, probabil vrea sa iasa in evidenta, sau o place pe fata respectiva. Ceva gen: ''Hei, arati misto'' (depinde de nivelul de cultura al omului, cuvintele pot fi schimbate happy.

Se mai poate intampla sa glumesti, sau sa faci o farsa unei persone, sa incerci sa o pacalesti si faci cu ochiul celorlalti oameni prezenti ca sa inteleaga intentia ta, si sa nu strice gluma.
Sau poti face cu ochiul ca persoana cu care tu vorbesti sa inteleaga ca glumesti.
Sau poate reprezenta ceva de genul : ''If you know what I meanwinking''.

Probabil mai poate fi interpretat gestul, dar acum nu imi mai vin in minte alte semnificatii.

O zi buna!

| SiMpLa a răspuns:

Depinde,este un gest prin care o persoana doreste sa atraga atentia unei alteia, depinde in ce context este folosita. Daca cineva necunoascut iti face cu ochiul poate te considera o persoana atractiva fizic.

| Konata a răspuns:

Buna!
Pai facutul cu ochiul poate avea mai multe semnificatii. Cel mai des, o persoana ii face cu ochiul altei persoane pentru ai atrage atentia asupria faptului ca ii este simpatica sau ca ii este draga. Ochiul se mai face si atunci cand o persoana vrea sa o convinga pe cealalta asupra unui lucru.

Răspuns utilizator avertizat
| Adde29 a răspuns:

Buna!
Seminifica ca ii faci "ochi dulci" acelei persoane. Adica vrei sa-i atragi atentia, sau ii faci cu ochiul pentru ca o placi.
Sper ca te-am ajutat happy!

| Anamaria1007 a răspuns:

Pai..depinde uneori poate insemna ca persoana care a facut asta este posibil sa te placa sau vrea doar sa.ti atraga atentia.Depinde de modul cum a facut asta. Daca a fost un gest subtil din partea lui/ei posibil sa aiba o anumita simpatie pentru tine. Sper ca ti-am fost de ajutor :*

| MariaS4 a răspuns:

Cred că e gest de simpatie și totodată, un gest care arată că persoana aceea e drăguță. Cred!

| Mihai_Mindac_1987 a răspuns:

Daca ii tragi cu ochiu' ai grija sa nu o lovesti.