| Yly a întrebat:

Ce semnifica pentru voi Cel mai bun prieten?happy

Răspuns Câştigător
| cutza a răspuns:

Cel mai bun prieten pentru mine semnifica FOARTE mult, ceea ce ma leaga de el e ceva puternic si pe viata asa ca in citeva cuvinte nu prea poti explica, trebuie doar sa simti asta!

20 răspunsuri:
| raidu2004 a răspuns:

Cea mai apropiata persoana dupa familie, un om pe care te poti baza cand ai nevoie de un sprijin

auran
| auran a răspuns:

Cel mai bun prieten astazi, cel mai mare dusman maine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun prieten pentru mine e ca un frate, care ma ajuta si ma sustine indiferent de ora si de cauza problemei.

| Moneyandfame a răspuns:

Cel care iti raspunde la telefon la ora 3 noaptea. NOT!

| iceman a răspuns:

Pentru mine e o persoana pe care te poti baza.Nu are mari asteptari de la tine. E langa tine cand ai nevoie de ceva nume(sfat sau orice alt lucru), te accepta asa cum esti, nu iti cere sa te schimbi, sau sa accepti un lucru pe care nu ti-l doresti.

iceman

| Shery a răspuns:

Doua nume: diana si tania :X

| Equilibrum a răspuns:

Pentru mine este o persoana in care am incredere deplina, care stiu ca daca o sun la 3 dimineata sa ma ajute cu ceva, o face. Cel mai bun prieten este persoana care te-a ajutat intotdeauna, umarul pe care ai plans cand ai avut o deceptie, a facut temele impreuna cu tine, cea a carui infatisare nu conteaza pentru ca tu tot tii la ea, te face sa te simti special, dar in acelasi timp diferit, imparte visele cu tine, se maturizeaza alaturi de tine, te respecta, te suna sa te intrebe doar "Ce mai faci?", iti ridica moralul cand esti daramat, iarta si uita repede, pentru ca tine la tine, traieste viata alaturi de tine la maxim, iti spune mereu adevarul, oricat de amar ar fi...

| Andreea_8014 a răspuns:

Cineva in care am incredere si care nu ma dezamageste, cineva care ma sprijina si care ma asculta cand am o probleme.Cineva care nu-mi tradeaza incredere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu prea am asa ceva dar presupun ca cel mai bun prieten iti este ca un fratewinking

| raluca_4573 a răspuns:

Cel mai bun prieten este pentru mine persoana care ar putea scrie o intreaga bibliografie despre mine cu citate. Este acea persoana care stie ceea ce gandesc inainte sa ii spun eu asta, care e aproape de mine si la bine si la greu, cu care ma simt in largul meu in orice situatie, care ma ajuta atunci cand sunt in impas si pentru care as muta si muntii din loc! Cel mai bun prieten este acea persoana care stie totul despre tine chiar si cele mai ascunse cugetari si care iti este ca un frate! Este acea persoana cu care daca ai sta intr-o dimineata sa va amintiti cele mai hazlii intamplari pe care le-ati trait, v-ar prinde miezul noptii razand pe burta si tot nu ati termina toate amintirile amuzante pe care le aveti!

| BUBULINA a răspuns:

Cel mai bun prieten al eu este Dumnezeu... nu ma tradeaza. ma asculta indiferent de ora -zii, si ma ajuta sa iau calea ceea dreapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Persoana care sa iti dea sfaturi fara a se gandi doar la ce avantaje ii aduce ei. persoana care e in stare sa vina la mijlocul noptii acasa la tine daca ai probleme sau daca ai nevoie de o vorba buna. persoana care iti spune mereu adevarul (daca iti ei o pereche de jeansi si u crezi cati sta super cand de fapt nu e asa, e ok sati spuna stii mie nu prea imi place cred ca nu iti sta chiar asa de bine, dar nu e ok sa fie rautacioasa adica vai da cat de urat iti sta ce a fost in minteaq ta cand i-ai luat), o persoana care sa poata si la anumite lucruri pentru prt voastra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun prieten al meu este catelul meu Aris. ii spun tot ce vreau, ma asculta, nu ma barfeste niciodata, nu ma enerveaza, nu il enervez, nu comenteaza felul in care ma imbrac, ma accepta asa cum sunt...cam asta inseamna pentru mine cel mai bun prieten...crezi ca un OM ar indeplini aceste conditii?

| d33a a răspuns:

O persoana cu care ma inteleg foarte foarte bine

| Frogie a răspuns:

Cel mai bun prieten e chiar iubitul meu... e tot timpul langa mine fizic si psihic...si pentru asta ii voi multumi toata viata...

| urbanghost a răspuns:

Nu exista asa ceva.

| Lorenyk a răspuns:

Un om care sa fie alaturi de tine si la bine si la rau, sa nu te minta, sa iti dea sfaturi, sa nu te traga la rele si uneori sa iti "dea si cate o palma" daca e nevoie sa te trezeasca la realitate. http://www.trilulilu.ro/Nutzu31/acc18520c8d113 Cred ca aceasta este o piesa care defineste foarte bine prietenia adevarata

| Yly explică:

Ms Lorenyk pentru melodie. e super, acum am descarcat-o de pe nethappy.imi aminteste de multe >big grin

| manur94 a răspuns:

Cel mai bun prieten? pai cel mai bun prieten il iei peste tot, te distrezi cu el peste tot, vorbesti cu el mai tot timpul, iti imparti lucrurile cu el des...si mai am o lista intreaga dar e prea mult de scriswinking

| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Prietenii adevarati sunt importanti, dar uneori te pot dezamagi, te pot uita, nu te mai ajuta cu nimic, nu iti vorbesc etc sad
Este trist daca se intampla asta sad

Întrebări similare