| Rafaella95 a întrebat:

Ce semnifica privirea incruntata? Am aflat de la cineva ca acel amic este suparat pe mine dar nu stiu ce o aflat si ce.Si m-am intalnit de multe ori de atunci cu el si atunci ma evita.Acum cand m-a vazut s-a uitat incruntat la mine.dar nu stiu de ce.sad De ce sa mai uitat la mine daca este suparat pe mine.

10 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

Ba stii de ce, tocmai ai spus ca ai aflat ca respectivul e suparat pe tine.E normal sa-ti mai arunce cate o privire nasoala.

| Rafaella95 explică (pentru MaliciousDeath):

Pai si de ce nu ma trateaza cu indiferenta? Chiar daca este foarte suparat pe mine? I-am facut mult rau si ma mir ..inainte era foarte bun cu mine chiar daca ii vorbeam foarte urat etc.Cum ma mai poate suporta?

Stiu ca, cand esti suparat/a pe o persoana stiu ca se trateaza cu indiferenta.Nu mai ai curajul ala sa te mai uiti in ochii acelei persoane care ti-a facut mult rau.

| MaliciousDeath a răspuns (pentru Rafaella95):

Asta depinde de fiecare persoana in parte.
Unii vor explicatii, altii rup orice legatura iar altii se razbuna.
Poate in felul lui, chiar a tinut la tine, fara sa puna prea mult accent pe cum te comportai cu el.Te-a acceptat asa....pana cand l-ai ranit nasol.
Daca-ti pasa atat de mult de privirea lui incruntata, de ce nu te duci sa vorbesti cu el?

M-as duce sa vorbesc cu el.Dar nu stiu unde sa-l opresc pentru ca el este cu prieteni si eu la fel! Dar nu stiu ce la suparat asa de tare! Prima data cand a auzit iar nu stiu ce a inceput sa ma ocoleasca, si daca stateam pe drumu ala unde trece el de fiecare data. daca ma vedea dupa aceea el nu mai treceea deloc! Nu stiu de ce sad! Tin mult la el ca persoana chiar daca i-am facut atatea.Nu este prima oara cand il vorbesc de rau si afla! Asta este a 2 a oara.Dar acum nu l-am mai vorbit de rau! Nu stiu ce a aflat sad! Mersii mult ca m-ai ajutat.

Cred ca am inteles cat de cat.
Incearca sa iei legatura prin amici comuni, sau macar trimite-i un mesaj si roaga-l sa va intalniti undeva sa discutati, doar voi 2. Daca are chef sa-ti mai dea o sansa, o sa vina si o sa asculte ce ai de spus, daca nu, o sa astepti degeaba.

Mai vreau sa te intreb ceva! Eu asa is rea de gura si cineva mi-a spus de fata cu el ca eu sunt o rea si am zis eu ca nu sunt rea si face el Rafaela nu este rea mai! De ce mi-a luat apararea? Chiar daca el ca eu sunt rea el zice la cei care ma critica ca nu sunt rea.Dar nu stiu de ce. Niciodata nu a vrut sa ma raneasca.Mi-a placut mult la el ca imi lua apararea.Si nu ma facea sa ma simt prost.Dar nu stiu de ce facea asa.Este foarte suparat credca.Nu l-am mai vazut pe drumul acela unde trecea aproape in fiecare zi.Nu prea mai merge si nu stiu de ce.Nu stiu ce la suparat.Dar eu zic ca poate o sa-mi mai dea o sansa.Ca daca chiar nu ii pasa nu se mai uita el la mine.happy Si incruntat.

Pai ti-ai cam dat singura raspunsurile.
Ii pasa de tine.De ce nu ii zici lui ce mi-ai zis si mie? Bineinteles, altfel formulat.Macar ar sti ca l-ai apreciat, ca dupa cum imi imaginez ca te comportai cu el, probabil nu stie asta.

| CosmiNel24 a răspuns:

Ciuda,Ironie,Mirare,Uimire,Suparare..etc..oricum..fi sigura ca daca cineva se incrunta la tine nu o face pentru un motiv bun tongue

| Rafaella95 explică (pentru CosmiNel24):

De ce imi arata ca este suparat pe mine chiar daca i-am facut ceva rau.De ce nu ma trateaza cu indiferenta? Eu stiu ca oameni suparati pe mine ma trateaza cu indiferenta