Ba stii de ce, tocmai ai spus ca ai aflat ca respectivul e suparat pe tine.E normal sa-ti mai arunce cate o privire nasoala.
Pai si de ce nu ma trateaza cu indiferenta? Chiar daca este foarte suparat pe mine? I-am facut mult rau si ma mir ..inainte era foarte bun cu mine chiar daca ii vorbeam foarte urat etc.Cum ma mai poate suporta?
Stiu ca, cand esti suparat/a pe o persoana stiu ca se trateaza cu indiferenta.Nu mai ai curajul ala sa te mai uiti in ochii acelei persoane care ti-a facut mult rau.
Asta depinde de fiecare persoana in parte.
Unii vor explicatii, altii rup orice legatura iar altii se razbuna.
Poate in felul lui, chiar a tinut la tine, fara sa puna prea mult accent pe cum te comportai cu el.Te-a acceptat asa....pana cand l-ai ranit nasol.
Daca-ti pasa atat de mult de privirea lui incruntata, de ce nu te duci sa vorbesti cu el?
M-as duce sa vorbesc cu el.Dar nu stiu unde sa-l opresc pentru ca el este cu prieteni si eu la fel! Dar nu stiu ce la suparat asa de tare! Prima data cand a auzit iar nu stiu ce a inceput sa ma ocoleasca, si daca stateam pe drumu ala unde trece el de fiecare data. daca ma vedea dupa aceea el nu mai treceea deloc! Nu stiu de ce ! Tin mult la el ca persoana chiar daca i-am facut atatea.Nu este prima oara cand il vorbesc de rau si afla! Asta este a 2 a oara.Dar acum nu l-am mai vorbit de rau! Nu stiu ce a aflat ! Mersii mult ca m-ai ajutat.
Cred ca am inteles cat de cat.
Incearca sa iei legatura prin amici comuni, sau macar trimite-i un mesaj si roaga-l sa va intalniti undeva sa discutati, doar voi 2. Daca are chef sa-ti mai dea o sansa, o sa vina si o sa asculte ce ai de spus, daca nu, o sa astepti degeaba.
Mai vreau sa te intreb ceva! Eu asa is rea de gura si cineva mi-a spus de fata cu el ca eu sunt o rea si am zis eu ca nu sunt rea si face el Rafaela nu este rea mai! De ce mi-a luat apararea? Chiar daca el ca eu sunt rea el zice la cei care ma critica ca nu sunt rea.Dar nu stiu de ce. Niciodata nu a vrut sa ma raneasca.Mi-a placut mult la el ca imi lua apararea.Si nu ma facea sa ma simt prost.Dar nu stiu de ce facea asa.Este foarte suparat credca.Nu l-am mai vazut pe drumul acela unde trecea aproape in fiecare zi.Nu prea mai merge si nu stiu de ce.Nu stiu ce la suparat.Dar eu zic ca poate o sa-mi mai dea o sansa.Ca daca chiar nu ii pasa nu se mai uita el la mine. Si incruntat.
Pai ti-ai cam dat singura raspunsurile.
Ii pasa de tine.De ce nu ii zici lui ce mi-ai zis si mie? Bineinteles, altfel formulat.Macar ar sti ca l-ai apreciat, ca dupa cum imi imaginez ca te comportai cu el, probabil nu stie asta.
Ciuda,Ironie,Mirare,Uimire,Suparare..etc..oricum..fi sigura ca daca cineva se incrunta la tine nu o face pentru un motiv bun
De ce imi arata ca este suparat pe mine chiar daca i-am facut ceva rau.De ce nu ma trateaza cu indiferenta? Eu stiu ca oameni suparati pe mine ma trateaza cu indiferenta
Izabella265 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: