Adesea am putea spune ca in vremurile noastre Craciunul a pierdut sclipirea interioara.Insa daca privesti cu profunzime in interior dincolo de toate cuvintele care il privesc de adevaratele sale sensuri vei descoperii Craciunul asemeni unei oricarei alte zile dar cu un oarecare sambure de profunzime. E o sarbatoare care iti da un elan de a-ti rezolva problemele si de a lega prieteniile rupte. Sper ca ti-am fost de folos insa nu uita ca fiecare il vede altfel iar daca poate tu ai alta parere a mea nu conteaza.
Din pacate, de la an la an isi pierde adevarata semnificatie.Acum,chiar si pentru mine e o zi oarecare, in care stau acasa sau ma duc cu prietenii, mai vin 2-3 copii la colindat, apoi vin niste disperati dupa bani, bauti bine, pe deasupra.Si mai sunt si cadourile.Nu mai e cine stie ce din acel spirit festiv, nu se mai fac acele mancaruri(acum totul se cumpara de la supermarket), nu mai sunt droaiele de copii simpatici cu colinda.Imi pare rau ca a trebuit sa scriu asa ceva, dar acesta e adevarul
Craciunul imi starneste sentimente contradictorii.Imi place atmosfera de Craciun cu decoratii, colinde, beculete, mos craciun dar ma face sa ma simt si trista pentru ca a mai trecut un an si nu stiu ce se va alege de viata mea, dar totodata ma simt si singura pentru ca nu am pe cineva alaturi sa imi impart bucuriile si necazurile.
Pentru mine Craciunul este o sarbatoare pe care trebuie sa o sarbatoresti impreuna cu familia, rudele, prietenii, dar si un moment special din viata fiecaruia pentru ca atunci s-a nascut Domnul Iisus Hristos, iar noi avand sangele lui atunci e ca si cum ne-am nascut nou.
Intrebarea asta e foarte usoara? exemplu pentru mine craciunu are semnificatie de... intelegere familie armonie si poate si sentimente mai puternice in unele clipe dar intr-un cuvant (INTELEGERE) IN FAMILIE
Lolkkk întreabă: