Sensul care il dai tu. Daca nu vrei sa faci ceva in ea, atunci n-o sa aiba niciun sens. Iti sugerez sa nu iti mai pui astfel de intrebari si sa traiesti.
Viaţa. păi pentru unii este un subiect delicat. sensul vieţii este să fii fericit, să îţi faci prieteni, să te simţi bine, să iubeşti, să fii iubit, să o trăieşti la maxim, să asculţi muzică, să ai încredere în tine şi în ceilalţi, să nu trăieşti degeaba, să fii propiul tău model în viaţa, sensul vieţii este să o trăieşti.
Sensul vietii se defineste prin experienta si cunoastere, si anume raportari la lumea exterioara, dar adesea omul isi contureaza viziunea asupra vietii prin raportarea sa la propria persoana si la divin. Situarea propriei persoane intre lumea exterioara si divin stabileste conditia omului in raport cu viata si este punctul de plecare catre propria filozofie asupra vietii si a sensului acesteia. Dualitatea fiintei umane se datoreaza simturilor, ce ii permit sa se raporteze la exterior, si sufletului prin care se raporteaza la divin si fata de propria persoana. Aceste doua calitati ii permit omului sa dea sensuri multiple, adesea contradictorii asupra vietii.
Omul isi fixeaza mai multe tinte sau scopuri in viata, iar linia ce uneste aceste puncte se poate considera sensul vietii pentru acea persoana in parte. Sensul ni-l definim prin propriile aspiratii si ambitii, dar fiindca suntem dependenti de autodepasire, odata ajuns scopul final, lumea noastra se rastoarna si suntem din nou in cautarea unor alte cai. Astfel niciodata nu ramane timp pentru aflarea "sensului" si de aceea moartea vine mereu ca o intrerupere brutala a cautarilor si aspiratiilor omului.
Viața are un sens, doar dacă-i dai tu unul!
Uneori, chiar și în fiecare zi poți găsi un sens de a trăi, de a vedea viața altcumva.
Viața are un sens, o direcție și o oprire.
Viata este o sansa unica. E posibilitatea de a face ce vrei.
Tine de tine ce sens vrei sa ii dai.