| catalina_2916 a întrebat:

Ce sentimente va trezeste muzica rapp? adica c va transmite? am o tema despre asta si nu stiu s-o fac...

6 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sunt de acord cu Ioanaa... De multe ori contine un mesaj social... Muzica rap (sa zicem) pe care o ascult eu iti spune ca. daca omul de langa tine are probleme trebuie sa-l ajuti nu sa treci cu vederea... Iti mai povesteste cate ceva... O fetita care a ajuns sa se prostitueze... Un copil care a murit din cauza drogurilor... O alta fetita care a ramas orfana... Depinde de fiecare rapper... Unii merg pe istorie, altii pe sentimente... alti pe distractie... depinde...

| ioanaa a răspuns:

Cred ca muzica rap contine un mesaj social de cele mai multe ori. Poate fi educativa, zic eu.

| andi a răspuns:

Ma simt bine cand o ascult in masina si e ritmata... fata de manele care nu au nici un sens, nici o rima, nici o placere(pentru mine)...

| alina_8976 a răspuns:

Depinde de piesa. depinde de versuri. gandindu-te doar la genul de muzica "rapp", nu poti avea nicio stare. decat sa incepi "sa dai din cap"laughing. dar, poti asculta o piesa rap trista, si, normal, te intristezi. sau una funny, evident, iti provoaca o stare bunahappy. asa ca, daca vrei sa iasa ceva, alege o piesa, ascult-o. si pune-ti pe foaie sentimentele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerc sa raspund printr-un singur cuvant:ADEVARUL

| ioana_4843 a răspuns:

DEPINDE DACA E DE DRAGOSTE, pentru ca at ma duce cu gandul la iubire. pop bafta

Întrebări similare