Sunt de acord cu Ioanaa... De multe ori contine un mesaj social... Muzica rap (sa zicem) pe care o ascult eu iti spune ca. daca omul de langa tine are probleme trebuie sa-l ajuti nu sa treci cu vederea... Iti mai povesteste cate ceva... O fetita care a ajuns sa se prostitueze... Un copil care a murit din cauza drogurilor... O alta fetita care a ramas orfana... Depinde de fiecare rapper... Unii merg pe istorie, altii pe sentimente... alti pe distractie... depinde...
Cred ca muzica rap contine un mesaj social de cele mai multe ori. Poate fi educativa, zic eu.
Ma simt bine cand o ascult in masina si e ritmata... fata de manele care nu au nici un sens, nici o rima, nici o placere(pentru mine)...
Depinde de piesa. depinde de versuri. gandindu-te doar la genul de muzica "rapp", nu poti avea nicio stare. decat sa incepi "sa dai din cap". dar, poti asculta o piesa rap trista, si, normal, te intristezi. sau una funny, evident, iti provoaca o stare buna. asa ca, daca vrei sa iasa ceva, alege o piesa, ascult-o. si pune-ti pe foaie sentimentele.
DEPINDE DACA E DE DRAGOSTE, pentru ca at ma duce cu gandul la iubire. pop bafta