Hey!
daca te-a mintit in trecut sansdele sa fii fost "cuminte" scad. poate te-a inselat si inca o mai face, dar pastreaza asta secret [normal ]
tot ce trtebuie sa faci tu e ca atunci xcand te intorci acasa sa vorbesticu el la modul "ce-ai mai facut, cum ti-ai petrecut timpul". cea mai simpla metoda de a te minti e sa. ti zica "n-a fot cine stie ce" pentru ca minciuna asat se inventeaza pe loc daca iti raspunde asa spune-i ca esti tare curioasa si daca contiunua sa nu iti zica nimic spune-i ce crezi tu cu adevarat, si intraba-l sincer daca cumva si-0a petrecut timpul cu altcineva decat draga lui "iubita" -tu-!
mult succes si iti garantez eu ca daca o sa faci asa adevarul va esi la iveala.
P. S.: depinde si ce varsta ai, daca esti mai mare, spre adult, se poate sa ai un prieten serios
Daca te iubeste cu adevarat, sunt sigur ca nu a facut nici un pas gresit. Este bine ca sa nu-i dai semne de gelozie tocmai acum cand te intanlesti cu el si suntem in priajma sarbatorilor de iarna. Îti dau un mic sfat, niciodata in viata pana nu ai faptul concret, nu poti sa acuzi pe cineva pentru infidelitate.
Nu ai de unde sa stii si metode nu exista decat dk iti spune el.eu cred ca ar trebui sa te linistesti, oricum adevarul iese mereu la iveala, stai calma si asteapta sa vezi ce se va intampla.dk te consumi pentru ceva care nu esti sigura nu rezolvi nimic, crede-ma