| alice_6625 a întrebat:

Ce sfat imi dati, o parere. daca am fost plecata 3 luni din tara, si prietenul meu a ramas acolo in lunile astea o fi rezistat el sa nu ma insele 3 luni pline, avand in vedere ca in trecut ma mintit si pentru o prostie...
cum mi-as putea da seama de asta, adica un baiat daca face ceva sigur face cu perdea dar nu si daca sunt mai smechera decat el macar putin, cum as putea sa imi dau seama daca s. a culcat cu cineva? luna asta ma duc inapoi in tara, eu am fost cuminte 3 luni si nu as vrea sa isi bata joc de mine nimeni, dati-mi niste idei ( daca se poate)metode (daca exista) pareri, orice. nu trebuie sa fie ceva concret neaparat, batut in cuie, orice dar ajutati-ma, atata baietii cat si fetele, chiar e posibil ca un baiat sa fie ´´cuminte´´ 3 luni? avand in vedere ca si in trecut m-a mintit mult si relatia noastra nu a fost tocmai una de succes!
fundita garantat si va multumesc

Răspuns Câştigător
| ZoZoHeart a răspuns:

Hey!
daca te-a mintit in trecut sansdele sa fii fost "cuminte" scad. poate te-a inselat si inca o mai face, dar pastreaza asta secret [normal big grin]
tot ce trtebuie sa faci tu e ca atunci xcand te intorci acasa sa vorbesticu el la modul "ce-ai mai facut, cum ti-ai petrecut timpul". cea mai simpla metoda de a te minti e sa. ti zica "n-a fot cine stie ce" pentru ca minciuna asat se inventeaza pe locwinking daca iti raspunde asa spune-i ca esti tare curioasa si daca contiunua sa nu iti zica nimic spune-i ce crezi tu cu adevarat, si intraba-l sincer daca cumva si-0a petrecut timpul cu altcineva decat draga lui "iubita" -tu-!
mult succes si iti garantez eu ca daca o sa faci asa adevarul va esi la iveala.
P. S.: depinde si ce varsta ai, daca esti mai mare, spre adult, se poate sa ai un prieten serioswinkingbig grinbig grinwinking

2 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat, sunt sigur ca nu a facut nici un pas gresit. Este bine ca sa nu-i dai semne de gelozie tocmai acum cand te intanlesti cu el si suntem in priajma sarbatorilor de iarna. Îti dau un mic sfat, niciodata in viata pana nu ai faptul concret, nu poti sa acuzi pe cineva pentru infidelitate.

| AndaWest a răspuns:

Nu ai de unde sa stii si metode nu exista decat dk iti spune el.eu cred ca ar trebui sa te linistesti, oricum adevarul iese mereu la iveala, stai calma si asteapta sa vezi ce se va intampla.dk te consumi pentru ceva care nu esti sigura nu rezolvi nimic, crede-ma