Si eu am trecut prin asta...inseamna ca nu te merita! las-o in pace, adica nu trebuie sa te rupi de-odata de ea azi stai mai putin maine mai putin si incet incet n-o sa mai vorbesti cu ea... poate numai tu o considerai cea mai buna prietena si de aia face ce face! a da, incearca sa iti faci prieteni noi cu ocazia asta!
E usor de spus ca nu te merita dar atunci cand pui atata suflet unei prieteni...si faptul ca a inceput sa aiba si alte prietene nu este asa de grav tu vrei sa spui ca ea ete singura ta prietena? nu cred dat trebuie sa i dovedesti pentru un timp ca esti indiferenta.dc tu chiar iai fost o prietena asa cum spui tu ea isi va da seama si intelege ca ea nu poate sa aiba o singura prietena este om si dc chiar te consideri prietena ei intelegio dc nu vrei sa o pierzi de tot.incearca sa te apropii de ea prin alte modalitati de exemplu intreab-o dc nu vre sa iesiti numai voi doua sambata de exemplu sa fa-o sa inteleaga ca tu chiar o consideri prietena dar nu fa asta milogindute de ea arata ca si tu ai argoliul tau!