| MeiAnneMei a întrebat:

Ce sfaturi imi dati pentru a scapa de timiditate in fata baietilor. Sau mai bine sa prin mai mult curaj?

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Usefulaid a răspuns:

Buna! Pai uite ce zic eu... timiditatea nu ti-o poate scoate nimeni decat incercarile si experienta. Din proprie experienta iti spun ca cu cat cineva iti spune sa nu mai fii timid sau cu cat iti repeti tu ca nu vei mai fii, nu vei reusi nimic. Cel mai bine si cel mai adevarat lucru prin care poti trece peste timiditate este sa incerci sa faci lucrurile de care iti este rusine cat mai des, cum ar fi in cazul tau, incearca sa umblii cat mai mult cu baietii, pe parcurs te vei obisnui si va veni totul de la sine ...nu vei mai fii un timid care doar asculta ci cu experienta si obisnuinta vei prinde tupeu si nu va mai fii nimic iesit din comun apoi. Fa lucrurile de care ti e rusine cat mai des. Sper ca ti am dat un ajutor virtual cat de cat. Pup

| MeiAnneMei explică (pentru Usefulaid):

Multumesc am sa incerc!

3 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Ia un 50' de palinca la bord.

| Ara997 a răspuns:

Timiditatea este o atitudine naturala. de ce vrei sa fi altfel? daca esti timida vei atrage un anumit tip de baieti (si sunt o graza care admira fetele timide)
daca esti mai zvapaiata atragi altfel de baieti, iar daca devii dezinhibata o sa atragi o alta categorie adica din aia care dau palme peste fund si zic : "ce zici papushe, o facem?"
tu ce vrei de la viata? pe cine vrei langa tine? cand ai un raspuns clar, atunci faci "schimbarea" - daca merita.