| 009 a întrebat:

Ce sfaturi imi puteti da pentru a capata un bronz de invidiat? mentionez ca am pielea alba si ma bronzez greu.
Desigurhappyfunda:*ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| NuAmHabar a răspuns:

Cel mai bine e sa te pronzezi natural! Deci nu ti recomand creme cu autobronzant! Dar e bine sa te duci sa te bronzezi incepand cu orele 8 dimineata.Bronzul de dimineata se duce cel mai greu! Si evita sa stai asa cum a zis si byaa intre orele 11-16 atunci soarele e periculos atunci pentru ca poti face cancer de piele.Deci du-te cat mai des la strand etc. sa te bronzezi dimineata. E cel mai binewinking

4 răspunsuri:
| byaa a răspuns:

Poi, evita soarele intre orele 11-16, e cel mai periculos...si pentru a ma bronza repede, eu folosesc bere, chiar te bronzezi repede dar nu are protectie, deci cel mai bine ar fi sa te dai cu o lotiune cu SPF mare. big grin

| anonim_4545 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema cu bronzatu'straight face. Nu reusesc nici cum sa ma bronzez calumea si si cand ma bronzez mai intai ma inrosesc ma ustura ft tare si abia apoi dupa cateva zile mi se mai inchide tenul'. Eu zic sa stai putin in fiecare zi la soare daca ai ocazia sau daca nu mergi la solar ca acolo iesi sigur bronzata si si unifor si cu o nuanta ciocolatie.Eu is o fana.Am fo cam o luna in ianuarie ca aveam o nunta si eram transparentalaughing da dupa aia nu m-o mai lasat mama da poate dupa c incepe scl o sa mai trec prin vizita p'acololaughing. Bafta cu bronatu.

| evelin_1888 a răspuns:

Ulei de masline
bafta:*

| Gigiku a răspuns:

Spray auto-bronzant happy