O oarecare senzatie de relaxare si o usoara ameteala, avand in vedere ca nu fumez prea des si ca fumez tigari destul de puternice. Nu e cine stie ce senzatie, dar uneori ajuta in ceea ce priveste relaxarea, in special daca fumezi doar ocazional.
Salu,dupa parerea mea chiar absolut nimic asa ma intreb si eu cate o data oare ce simti cand fumezi am tras si eu 2-3,, fumuri,, sa zic asa sau poate am fumat o tigara nu mai stiu.Dar nu am zimtit nimic cand am intrebat niste fumotori care fumeaza de destul timp 10-15 ani cam intre anii astia ei tot timpu imi raspundeau ca nici eu nu stiu de ce si ca sunt constienti ca nu e bine dar ei tot fumeaza deoarece s-au obisnuit sa fumeze e ca si cum iti cer tie sa nu mai mananci paine...Mi-au mai zis ca s-au apucat de fumat din curiozitate si nu sau mai putu lasa sau ca sa fie smekeri sa zic asa, anturaju si asa mai departe dar pe toti care i-am intrebat mi-au rasp la fel (nu simt nimic), si daca mai stai sa te gandesti si la banii care ii mai dai si pe tigati ...Deci raspunsul meu final e ca nu simti nimic decat poate crezi ca zici daca fumezi cine esti u, cine sunt eu si te dai mare ca fumezi atat tot. sper ca ti-a fost de folos ce am bafta in continuare.
Funda?
Daca esti incepator o sa tusesti prima data si cred ca si a doua oara iar apoi te vei obisnui cu trasul dar dupa ce vei termina tigara vei ameti putin si nu este recomandat sa faci efort deoarece iti va fi rau
Penaaaa1 întreabă: