Deci:
dupa ce il iei in primul minut nu e nimic
dupa te ametesti
parca te crezi cel mai mare si tare(desi nu esti)
vorbesti de hannah montana)
tio iei in cap
te duci cu masina
nu il vezi pe unu
si te-ai izbit cu o coliziune frontal-devastatoare
si dupa aia
mori...
Depinde cu ce te droghezi crede.ma ca nu ai vrea... dupa ce te trezesti te apuca durerea de cap.
Nu stiu. ca nu am incercat.
da` mi-a zis cineva ca simti ca traiesti intr-o alta lume, nu mai esti uh si simti ca esti cea mai fericita persoane:p
Salutare
~*~Sfatul meu este sa eviti astfel de toxine, nu faci decat sa te autodistrugi si sa nu mai sti de capul tau.Creeaza dependenta si vei fi ca o masina fara benzina atunci cand o sa incepi sa le consumi si vei dori sa te lasi. Sfatul meu este sa eviti senzationalul si sa stai la locul tau.Multa Constientizare si Lumina~*~
Nu stiu`
Mie mi-a spus cineva ca iti creezi o lume a ta dar totul e rau in acea lume crezi ca mori ca esti prin foc si multe chesti din acestea
Depinde,fiecare are reactii diverse, da in sine.esti asa in lumea ta,simti ca visezi de fapt,ma rog prima oara simteam de fapt ca eram teleghidata,sa nu mai zic de mersu de pinguin, si prostiile mele cum ca daca nu ma misc si ma lasa sa adorm o sa mai pierd o viata, ma rog eram intr-un joc gendar dupa ce te obisnuiesti e ok.la un moment dat nu le mai simti efectull.totusi n-ar fi indicat sa ajungi pana aici.suntem sia sa destui
Pai.te simti bine, uiti de necazuri de criza de certuri.Te simti ca in rai, dar de fapt esti in iad.Adica in lumea Marijuanei si lumea "cannabis" pare totul perfect, dar nu e doar ai impresia, te simti cel mai fericit om :X
Depinde ce iei.
Daca fumezi iarba sau mananci edibles, te simti cel mai fericit si razi din orice, parca esti in alta lume. Te sfatuiesc sa nu incerci.
S1mplu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
TzangaaaUr întreabă: