Treaba cu dependenta e relativa. Daca tu vrei sa fie dependenta, este. Vrei sa stii cum e? Eu am incercat. Am ajuns la concluzia ca pot sa ma simt foarte fain si fara asta.
Nu am incercat asa ceva, dar stiu persoane care au incercat. E o senzatie de cateva momente, cand razi aiurea si fara motiv, dupa care revii la normal.(avec consecinte )
Salut,
Ai baut vreodata alcool? Te-ai simtit bine la inceput, si a doua zi ti-a fost rau?
Cam asa e si la droguri, numai ca mult mai rau. Nu am incercat substante "grele", dar mi s-au povestit si explicat destule de la consumatori.
Depinde de drog, la inceput poti simti o stare puternica de euforie, poti avea halucinatii etc. iar apoi, partea negativa. Panica, frisoane, un rau de nedescris aproape.
Nu recomand, nici macar de incercat asa ceva. E chin curat.
Shop/iee iar te joci cu focul! Sochezi, vrand conversatie, dar nu te maturizezi deloc( mental).
Sincer nu stiu si nici nu sunt curioasa....si tu nu face prostia asta pentru ca dupa aia ai sa vezi ca ai sa devii dependenta si o sa se duca pe apa sambetei viata ta.
Da! vreau sa incerc
Daca vrei sa te nenorocesti pe viata incearca...dar cred ca o sa te mai lasi de ele atunci cand vei fii intr-un cosciug eu iti zic mai bine traiesteti viata linistita fara droguri...
FoofieLips întreabă:
S1mplu întreabă: