Depinde de la individ la altul. Uneori creşte nivelul adrenalinei, simţi o senzaţie în plexul solar (care poate fi de la plăcere la neplăcere), pot apărea transpiraţii, să devii palid sau dimpotrivă, îmbujorat, se poate chiar să pierzi controlul asupra unor muşchi voluntari acolo jos, apărând procesul de micţiune (mai pe româneşte, faci pe tine). Depinde de intensitatea fricii şi a stimulului pe care ţi-l provoacă
Depinde de frica. Daca mi-e frica de faptul ca o sa ma incurc in momentul in care am de sustinut oral o lucrare in fata unor oameni, simt un "gol in burta", desi pe aceasta as numi-o mai mult emotie. Daca mi-e frica noaptea cand ma duc printr-un cartier care lasa de dorit, singura,(am dat doar un exemplu) atunci devin paranoica, ma uit mereu in spate, imi bate inima cu putere si grabesc pasul ). Daca mi-e frica de moarte, si nu ma refer la moartea mea, ma gandesc ca poate intr-o zi o persoana la care tin foarte foarte mult nu o sa mai fie, atunci sunt melancolica si incep sa ma gandesc la existenta umana si la faptul ca suntem "turisti pe pamant" si tot ce simt e tristete. Deci depinde de frica si de intensitatea ei.
Pei mi se racesc ff tare mainile, facandu-mi-se instantaneu si frig, ametesc si imi bate inima foarte repede... tu?
Frica ca si celelalte sentimente puternice sunt simtite in plexul solar, undeva la o palma deasupra buricului.Cum spune Adina, te "doare" de burta, un fel de crampe.Cand simti frica, nesiguranta creste si te impacientezi, te astepti intotdeauna la ceva rau.Cand te indragostesti apar "fluturii", o senzatie pe care o putem asemana cu bataile aripilor in zbor.