Mai exista si emisiunile acelea tv unde sunt spectatori de aplauda. Stiu ca se plateste pentru fiecare spectator.
Voluntariatul este o investitie pe termen lung. Fiica mea a facut un an voluntariat si cind s-a angajat, pentru ca pe CV scria la "experienta" ca a facut voluntariat in domeniu, a cintarit foarte mult. Voluntariatul da angajatorului certitudinea ca te implici, ca iti place munca, ca ai habar ce se face intr-o firma, ca esti serios etc.
Ai dreptate alina... dar mai astept raspunsuri mersi tuturor care au raspuns pana acum!
Voluntariatul e chiar ok. Nu te solicita atat de mult, te implici in ceva in care crezi si capeti si ceva experienta cu munca. Daca ai nevoie de bani, poti sa faci sondaje pe strada (dar e f obositor si plictisitor). Ospatar e destul de obositor si iti rapeste foarte mult din timp. Incearca la un ONG, ei mereu au nevoie de oameni dornici de munca. Dar alege-ti ceva care te intereseaza, ca sa fii sigur ca nu devine o corvoada.
Cred ca si voluntariatul e o solutie: chiar daca nu iti aduce bani, satisfactia de a ajuta pe cineva compenseaza acest neajuns; in acelasi timp inveti o gramada de "chestii" lucrind intr-o echipa...Incearca si nu vei regreta(oricum, te poti retrage in orice moment.)
Voluntariatul iti ofera intotdeauna ceva inedit, zilnic inveti cate ceva, iar pentru varsta ta consider ca poate fi si un deschizator de drum, pentru a-ti gasi drumul in viata; te sfatuiesc sa alegi crucea rosie pentru inceput...si, in fiecare vacanta poti incerca voluntariat in alt domeniu ( camin de batrani, spital de copii, partidele politice in campanii electorale mai mari-, etc)
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: