| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

Ce sport de contact recomandati pentru cineva care nu s-a batut niciodata? Stiu ca sunt destule arte martiale si cele pe care le-am vazut recomandate intr-un clip pe Youtube au fost Box, Kickboxing, Muay Thai si karate sau taekwondo.Nu sunt un tip agresiv,mereu am evitat cluburile si locurile unde s-ar fi putut incepe scandaluri si cand eram la scoala isi bateau ceilalti baieti joc de mine, din cauza asta sunt si un tip depresiv si anxios, dar ma gandeam sa invat sa ma bat si poate o sa ies si din starea asta de rahat.Am si frica asta de a lovi pe cineva pentru ca mereu ma gandesc ca poate o sa cada si o sa se loveasca cu capul sau alte chestii de genu si o sa ajung la puscarie

Răspuns Câştigător
| XxEddyXx31 a răspuns:

Salut,
Din cate vad esti o persoana cu un suflet foarte bun, te felicit foarte mult pentru chestia asta. Trecând la subiect, eu fac taekwondo de 4 ani si sunt centura rosie si pot sa-ti spun ca este o arta martiala care iti lucreaza mult la minte si te ajuta daca vrei sa ai mai multa disciplina, plus ca te ajuta incredibil de mult daca vrei sa te aperi, intr-un timp chiar poti devine foarte bun si iti asigur ca nu se va mai rade nimeni de tine.

Sper ca te-am ajutat.
Funda pls?!