Sah de placere.
Ciclism din dorinta de cunoastere a unor noi zone/strazi, etc.
Handball, fotbal si scheme cu rolele (pana acum stiu doar sa ma duc cu spatele) de plictiseala ca nu am ce face.
Practic Qwankido(arte martiale)de 5 ani si as putea spune ca m-a ajutat foarte mult, in clasa a 4 eram o fata retrasa, foarte timida, cu o conditie fizica nu prea buna...si datorita acestui sport, am mult mai multa incredere in mine, am scapat cat de cat de timiditate...sunt foarte multumita.
Am practicat timp de 4 ani atletismul de performantza (pentru a dezvolta musculatura)... acum practic fotbalul la echipa scoli de placere... sahul mai joc din cand in cand tot de placere
Eu practic baschet de 6 ani si in paralel fotbal, handbal, inot si alergare de rezistenta(si parkour daca il considerati sport)...de ce? foarte simplu:imi place sa-mi depasesc limitele si imi place foarte mult miscarea...plus ca iti faci si un corp
Polo pe apa pentru ca este un sport complex si un sport foarte captivant si frumos.
Volei pentru ca sunt inalta si am forta si datul cu rolele sau cu bicicleta pentru a face putina miscare...
Handball-de mica, din generala...si basket pentru ca imi place mult! uneori si fotbal, with mY brother-cand ma plictisesc... si, gimnastik aerobica, cand simt nevoia sa ma ridic de la birou, pun muzica si. e fain, e bun-sportul, cat de cat.
Handbal
de 7 ani
pai k m a dus mama
dar nu-s dc m o fi dus
k la 7 ani juma atunci pentru prima data
alergam dupa minge sa o prind
pe la 10 ani tipam ca numai ma duc la antrenamente
acum deh m am obisnuit:X
practic atletismul de 6 ani am 16 ani si imi place mi se zice ac sunt talentat si voi avea de spus un cuvant in romania
Cel mai des practic fotbalul(asta in timpul liber)... ceva mai oficial este baschetul care il practic doar in cadrul campionatelor scolare...inotul vara si schiatul iarna...cred ca este suficient