| Taylorrrrr a întrebat:

Ce sporturi pot practrica ca sa slabesc?! Fundaa big hug

Răspuns Câştigător
| denysa10angy11 a răspuns:

Nu trebui sa faci neaparat un sport;)! poti sa alergi prin parc sau sa mergi la sala aerobicul din nau este foarte bun. dar iti dau un sfat : DACA TE APUCI DE CEVA DIN CELE DE MAI SUS TREBUI SA TI CONT SI DE CE MANANCI PT CA DEGEABA ALERGI 1110000 DE KM DACA TU MANANCI SHAORMA;) :d. SPER CA TE.AM AJUTAT. UITE SI UN SITE : http://sanatate.adore.ro/

2 răspunsuri:
| MsGringer a răspuns:

Inot,Kangoo Jumps sau chiar unul la tine acasa.

| aniitaa a răspuns:

Asta cautam si eu pe internet acum o saptamana, deci alergatul e cel mai bun, dar trebuie sa fie in fiecare zi si cel putin 1 ora si nu te forta sa bagi tare si apoi dupa juma de ora sa nu mai poti, apoi abdomene, flotari, apoi cu bicicleta, alte exercitii care simti k te fac sa obosesti sa transpiri. sau chiar si curatenia prin casa laughing de necrezut nu? dar e adev, sau cand dai cu aspiratoru happy. sau sa te pui intr-o skara de bloc sa cobori sa urci un etaj de mai multe ori cat poti tu, dar tine minte un lucru, cand te apuci de sport trebuie mentinut intr-un program, nu o dta pe saptamana, eu fac in fiecare zi abdomene si exerciitii fizice pentru burta, ca am un pic de burta...si functioneaza.

Întrebări similare