| wdsasd a întrebat:

Ce spuneti o va detrona justin bieber pe miley? cand vor aparea tricouri si penare cu justin?:X

18 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

De unde sa o detroneze, de pe bideu?

| ruxybelle a răspuns:

Justin ala e cu ochii numai dupa fete laughing altceva n.are in cap... parerea mea mandoi sunt la fel de ratati x_x

| cristiiiiiii a răspuns:

Miley the best:X:X:X

| adry7ube7jb a răspuns:

Justin Bieber the B3ST! sper sa apara cat mai curand!:X:X:X

| adry7ube7jb a răspuns:

J. B. e cel mai tare:X:X:X:X! Sper sa apara cat mai curand!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arfi super cool i lov justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic deja a doborat-o:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tricourile alea cu hannah satana sunt de copii mici.cred ca prin america justin e mul mai faimos ca miley...ptr mine deja a detronat-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maily este proasta justin este cel mai tate si a detronato deja

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Justin Bieber e cel mai tare din lume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dadaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ruxybelle macar ei sunt cineva in LUMEA ASTA sunt cunoscuti nu ca tine un c```t in ploaie. dupa tine toti si ratati numa tu esti desteapta pamantului,,, nu cred ca sunt mai ratati de cat tine ca daca ar fi las ca n-ar fi ei asa faimosi :-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca o va detrona, cand vor aparea chestii cu JUSTIN BIEBER. Ca Justin e cel mai bun cantaret din lume.chiar si pe LADY GAGA a intrecut-o la cautarile pe net! i luv him is the best

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da o so detroneze chiar foarte tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin e cel mai tare il yubesc myley pe langa justin ie prafffff josss cu myley idioata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da justin bieber va invinge

| LollyxXx_6662 a răspuns:

Logic adica miley sa facut cunoscuta cu serialul hannah montana daca nu ar fi fost o ratata dar el nu:X:X:X

| fluturas a răspuns:

Amandoi sunt doi copii, muzica lor ii ascultata de pitici, de-astia de 5-12 ani laughing peste 10 ani nu o sa isi mai aduca nimeni aminte de ei straight face numai chestia ii ca, castiga bani, castiga, acum nu mai conteaza cum straight face

Întrebări similare