Tu ai zis: "abia m-am obisnuit cu colegii, sunt putin cam ciudati si obraznici".
Gandeste-te daca asta e un motiv suficient pentru a nu locui cu mama ta. Poate dai de colegi buni. Cei actuali nu par a fi prea pe gustul tau, deci de ce sa stai acolo pentru ei? Mama ta vrea sa stai cu ea, tu vrei. Transfera-te la alta scoala Asta e parerea mea. Oricum ar fi, vei fi aproape de mama ta, si asta e cel mai important.
Decizia finala iti apartine.
Pe mine nu ma deranjeaza, m-am obisnuit singura, fara ei ma simt chiar mai bine uneori.
Uneori da dar alteori imi vine o senzatie foarte naspa, parca-as fi singur pe pamant
Ai prieteni, suna-i, iesiti Nu poti sta o viata langa parinti, obisnuieste-te si singur
Totusi,am 14 ani nu-s adult e najpa ca stau la bunici, la tara, pe cand la maicamea e foarte tare e la oras, o gradina incapatore si mai toate conditiile, si aici am conditii bune dar nu ii prea inghit pe bunici
Si de ce locuiesti cu bunicii? In loc sa stai cu mama ta? Credeam ca esti mai mare.
Pai maicamea si taicamiu au divortat, maicamea a plecat in strainatate iar pe mine m-a lasat la bunici, dupa care ea aa venit inapoi in tara si si-a gasit de lucru si un sot, si desigur imi e cam greu deoarece abia m-am obisnuit cu colegii, sunt putin cam ciudati si obraznici
Imi pare rau sa aud asta.
Ai putea sa-i spui ca vrei sa locuiesti cu ea, daca acolo te simti mai bine
Ea ar vrea sa stau acolo, si eu as vrea dar cine stie ce colegi o sa am si la scoala aiea
Ma bucur Sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine!
Ok,mersi mult inca o data
Cu placere Somn usor.
Tu ai zis: "abia m-am obisnuit cu colegii, sunt putin cam ciudati si obraznici".
Gandeste-te daca asta e un motiv suficient pentru a nu locui cu mama ta. Poate dai de colegi buni. Cei actuali nu par a fi prea pe gustul tau, deci de ce sa stai acolo pentru ei? Mama ta vrea sa stai cu ea, tu vrei. Transfera-te la alta scoala Asta e parerea mea. Oricum ar fi, vei fi aproape de mama ta, si asta e cel mai important.
Decizia finala iti apartine.
VulpeaDinUmbra întreabă: