La status am o chestie care m-a impresionat dintr-o carte citita"dragostea care ma fascineaza este cea care nu oboseste sa repete"fa-mi mai rau, fa-mi mereu mai rau"".
Si mai am cate tot din carti luate:" *Nu au fost zile in care l-ai crezut al tau? *Nu se nascuse in tine un vis? *Ai auzit un cuvant de dragoste? *Sperai, nu-i asa, sperai? *Ea ti l-a luat." sau imi mai pun ca status ceav de genul "Will you still love me tomorrow?","Don't you cry tonight. still love you baby","Oh baby... take me high". Am o hiperbola de statusuri si de astfel de idei acre impresioneaza.
Bafta.
Nu imi pun statusuri
Unii/unele ma enerveaza ca isi schimba statusul iar eu cand vreau sa fac ceva ma deranjeaza deci cel mai bine e sa nu intru pe mess sau sa stau pe invizibil sau pe facebook.
Salut!
Buna statusul meu este acesta:CE ESTE PUMNUL? pumnul este partea de vorbire care iti muta maxilarul si iti pune intrebarea MAI VREI? si acesta este si statusul meu preferat
Pai acum nu am nimic la status...
Stausul meu preferat e:"Nu te lasa invins de rau, dar nici cuprins de bine.Nici tu nu te cunosti, candva vei fi surprins de tine!"
STs mew prf: "TaTi Si'a dOriTh BaiaT
Dumnezeu FaTha i'a daT
Oo Fatha cu SanGe Recee'...
Nici un BaiaT Nu Oo inTrecee' ! "
Statusul meu preferat:
-OMG! I dreamed about you last night!
-Really?
-Yeah, you died.
De obicei imi pun versuri din melodii. De exemplu :"Can't blame you for thinking That you never really knew me at all" sau citate din carti :"You are the fitst thought in my mind when I wake up and the last thing I think about when I go to sleep."
Hai spune-mi de ce nu mai dormi serile/De ce ai puterea sa-ti indeplinesti visele.Cu dedicatie
Esti roman mai si uneori doare al dracu/Ca nu te regasesti in Creanga ci in Nimeni Altu`