-Insa unele`ntamplari te marcheaza pe viata. unii nu vor sa le-accepte.altii pe seama lor invata.
- E semn ca ceii ca mine au dat strigarea, ca pentru cei ca noi soarele rasare seara
-Te doare, desi nu simti nimic e greu de-nteles cum ieri radeai cu pofta, azi nici n-ai forta sa zambesti
-Uneori te trezesti ca vorbesti la trecut, amintiri ce pentru unii nu conteaza prea mult.
- Do you feel my love for you, makes you happy sets you free?
-Totul trece dar nu totul se uita!
- uneori iti spune ca te vrea. uneori iti spune alceva uneori e mai bine asa. sa mergi mai departe sa lasi totul in urma ta.
- Pot zambi si fara tine!
-Iti spun pentru a mia oara, fiecare zi cu tine este extrordinara!; x
- Te urasc pentru ca zambesti asa de frumos si. te urasc pentru ca mi-e dor de zambetul tau
-Spui ca nu mai sunt la fel. Ca m`am schimbat. Dar de fapt n`ai ajuns sa ma cunosti cu'adevarat!
- Its' time for:"I don't care! " \:d/
- Si-ar fi mai simplu si mult mai usor, sa nu-ti mai pese uneori?
- Zambetul ei. nu-l poti uita nici daca vrei
- Zambeste frate si ia`o in brate, arata`i c`o iubesti si dai sperante.
- Sometimes hurts too much
-Mesajul meu trece de nori, se pierde`n univers. Pun suflet de cand am pus pe foaie primul vers.
-Uita de tot, uita de lume de sentimente de soapte la ureche fii rece nu le lasa pe el sa te intunece
-Si va plange neincetat dorindu'si sa'l fi uitat, leganandu'i durerea o stea, o mangaie cu raza sa!
-Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii diferit!
-Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt
-Cand te-am cunoscut am intalnit ce-am vrut, un suflet ca al tau asteptam de mult.
-I'm not addicted? I'm just affraid of that voice that says:goodbye!
-Vreau sã fiu, tot ce tu iubesti
-Sa nu crezi ca nu`s in stare sa tin pasu cu tine, Sa nu crezi ca indiferenta ta ma poate schimba Eu nu sunt rea... Sunt doar ca tine!
-Daca apuci sa o cunosti.nu e asa cum zic multi prosti
-Invata'ma sa te pierd si dupa sa te am iar!
-Cand te`au doborat niste cuvinte, nu te lasa, mergi inainte!
-Un zambet si indiferenta pot ascunde multe raspunsuri si sentimente!
-multi ma judeca dar nu stiu cum e viata mea. daca zambesc nu inseamna ca nu e grea!
-Certuri si impacarii deveneau chestii banale ca ne iubeam ca nebunii calcand orgoliu in picioare!
Dragostea adevarata se naste atunci cand iti gasesti sufletul pereche. Te
simti atrasa ca intr un vartej, care creste incontinuu, ametitor. Iubirea
este calatoria a doua suflete care se completeaza reciproc si care au
devenit unul.
Andrei67y5 întreabă: