| Beibyyyyy :-x a întrebat:

Ce statusuri de gelozie stiti?(nu banale, ceva mai special)

Dau fundita pentru cele mai frum si cele mai multe:X

Răspuns Câştigător
| Just a kid a răspuns:

Apare o intrebare.pe cine o sa doara mai tare? pe tine ca iti vei aminti de mine in fiecare zi? sau pe mine cand stiu ca nu mai vii?

'' Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia

Si tu poti fi ranit de o fata. Nu uita ca si baietii plang cateodata

Intr-o zi ma vei cauta in fiecare "ea"asta daca nu o faci deja

Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, insa indiferenta ti-o daruesc cu multa dragoste

cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... ma-i lasat sa plec

ma vrei inapoi? eu nu.nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang.am mai crescut...:

C ' te uiti mah asa? Obisnuiestte-te ca d acum nu mai sntt` a Ta!

Zambeste iar si priveste putin. Orice pahar jumate gol mereu e si jumate plin

Ti'ai placut viata... Ti'ai facut viata. da ai pierdut persoana care te iubea si tragea cu tine...in schimb ai castigat multe tarfe

am treqt prin viata ta, uita`ma de vei putea!

10 răspunsuri:
| geo_2577 a răspuns:

Pai tu stii cel mai bine ce'l doare si ce nu'l doare,sigur iti va veni inspiratia de moment pentru un status reusit. Eu nu cunosc persoana pe care vrei sa o faci geloasa,nu te prea pot ajuta,dar sunt sigura ca te vei descurca. Mult succes!

Tu nu se va găsi nimeni ca mine ... eu sunt una la un milion ... Ai nevoie de mine.

| geo_2577 a răspuns:

Pai tu stii cel mai bine ce'l doare si ce nu-l doare, sigur iti va veni inspiratia de moment pentru un status reusit. Eu nu cunosc persoana pe care vrei sa o faci geloasa, nu te prea pot ajuta, dar sunt sigura ca te vei descurca. Mult succes!

Tu nu se va găsi nimeni ca mine... eu sunt una la un milion... Ai nevoie de mine.

| aura_1762 a răspuns:

Barbatii conduc lumea, femeile pe barbati

cand iti va fi dor de mine amintesteti ca mai lasat sa plec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu! sunt geloasa! dar gelozia nu e lipsa de incredere... e teama de a nu pierde persoana iubita crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai lasat pentru ea niciodata nu te voi uita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa ma parasesti... Lhool nu mai simt nimic pentru tine... doar simt ca inima meah te vreah crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inia iti spune sa ma iubesti.:X sufletul iti spune sa ma parasteti sad Oare ce cred mintea ta?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti soarele.love struck de asta te-am ales vrei sa ma vezi... e prea tristcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da uita-te bine la ea...ca de acum nu mai e a ta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai nevoie de mine nu eu de tinehappy