Apare o intrebare.pe cine o sa doara mai tare? pe tine ca iti vei aminti de mine in fiecare zi? sau pe mine cand stiu ca nu mai vii?
'' Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia
Si tu poti fi ranit de o fata. Nu uita ca si baietii plang cateodata
Intr-o zi ma vei cauta in fiecare "ea"asta daca nu o faci deja
Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, insa indiferenta ti-o daruesc cu multa dragoste
cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... ma-i lasat sa plec
ma vrei inapoi? eu nu.nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang.am mai crescut...:
C ' te uiti mah asa? Obisnuiestte-te ca d acum nu mai sntt` a Ta!
Zambeste iar si priveste putin. Orice pahar jumate gol mereu e si jumate plin
Ti'ai placut viata... Ti'ai facut viata. da ai pierdut persoana care te iubea si tragea cu tine...in schimb ai castigat multe tarfe
am treqt prin viata ta, uita`ma de vei putea!
Pai tu stii cel mai bine ce'l doare si ce nu'l doare,sigur iti va veni inspiratia de moment pentru un status reusit. Eu nu cunosc persoana pe care vrei sa o faci geloasa,nu te prea pot ajuta,dar sunt sigura ca te vei descurca. Mult succes!
Tu nu se va găsi nimeni ca mine ... eu sunt una la un milion ... Ai nevoie de mine.
Pai tu stii cel mai bine ce'l doare si ce nu-l doare, sigur iti va veni inspiratia de moment pentru un status reusit. Eu nu cunosc persoana pe care vrei sa o faci geloasa, nu te prea pot ajuta, dar sunt sigura ca te vei descurca. Mult succes!
Tu nu se va găsi nimeni ca mine... eu sunt una la un milion... Ai nevoie de mine.
Barbatii conduc lumea, femeile pe barbati
cand iti va fi dor de mine amintesteti ca mai lasat sa plec.
elenutzza_7577 întreabă: