| Lola_5953 a întrebat:

Ce statusuri faine stiti? [ de toate : triste, fericite, comice etc. ] ps: dau fundita happy

Răspuns Câştigător
| BuBuLyNa a răspuns:

Ma doare-n paisphe ca nu vreti sa vb cu moi big grin

Feritiva sa nu va cada ceva in cap ca fac eu curat big grin

Foaie verde, solzi de peste, uite prostu cum citeste!

Ai grija sa nu calci in cioburi ca te spargi in figuri

D! N! D, ma dau cu sania in congelator…

Dus…. peste 7 mari, 7 tari, 7 ape, 7 continente, 7 munti, 7 dealuri, 7 campii, 7 movile, 7 crevase, 7 lacuri, 7 izvoare, 7 pajisti, 7 orase, 7 cartiere,
7 blocuri, unde nici buzz-urile nu ajung…
uite le-am gasit pe internet sper sa-ti placa!

32 răspunsuri:
| paula1niko a răspuns:

Nu pot sa vorbesc acum, am mancat ceapa…laughinglaughingrolling on the floorrolling on the floor
Acum am treaba… mai tarziu sunt tot ocupata, dupa… ies in oras, cand ma intorc n-am timp…
2. DND… fac baitza in caditza!
3. DND… ma bate mama!
4. DND… il iau la bataie pe adrian prietenul meu imagina…
5. DND… sortez nisip!
Please try again never…
DND…nu-mi deranja messu`…
1. DND…. bunica’mea la PC……. nu dati buzz ca se sperie 2.Astazi sesiunea de autografe s-a incheiat…. incearca maine…. ia vezi poate iti iei ignore 3.Foaie verde de bihor, tu dai buzz eu dau ignore 4.BRB……. ma alearga un melc 5. Odata, cineva mi-a trimis un mass……din ziua aceea nu a mai fost gasit……. 6. DND…imi culeg telefonul de pe jos…. 7. Fac baie …. nu dati buzz ca nu stiu sa inot 8. What’s wrong with your messenger? i’m not online! 9. Yo soi busy…eu soi brb…eu soi dnd…tu no trebuie deranjat la mine!
DND sora mea la pc nu da buzz ca o sa cada de pe scaun si isi rupe ceva doamne ajuta!
Daca esti bou si vrei sa te arunci de pe o cladire datorita unei fete, sa te gandesti inainte mai boule ca ai coarne si nu aripi! "
Nu beau, nu fumez, nu injur, dar am o singura problema: mint
Invat sa zbor…. si dupa aia ma arunc de pe geam sa vad daca am inteles lectia…
Ce par frumos ai…… pacat ca iti iese din nas! "
Strada se traverseaza oricum si pe oriunde, toata smecheria e sa tii ochii inchisi… "
Ce bine arati… ai fost bolnava? "
Copil Tembel! Pierdut Borcan Zacusca!
Vopsesc lampile de la T. V …. poate o sa vad color!
Pentru unii bunul simt dauneaza grav sanatatii, motiv pentru care refuza sa aiba asa ceva
Astazi… am aflat ce e Iubirea …. MAINE…. afli tu ce-i despartirea…
Consumul execesiv de fasole dauneaza grav sanatatii celor din jurul tau… "
Stiu ca nu stiu nimic… deci stiu ceva!

| cartoflet a răspuns:

Regrete? Eu nu am regrete.

Mi-am masurat viata in lingurite de cafea.

Întrebări similare