» Iubesc acele amintiri care ma fac sa zâmbesc indiferent de cum ma simt în acel moment?
Am facut misto de ele, si-am facut'o bine... Asa ca n`ai niciun motiv sa fii suparat pe mine!
Ai facut-o sa planga?! Bravo! Esti fraier cu diploma
E? Te crezi smecher ca ai ***`o si ai abandonat`o?! Daca ai facut asa ceva nu esti barbat, esti zero barat **** `!
Nu sunt nici geloasa, nici rea dar i-ar sta mai bine fara par. Parerea mea
Nu imi pasa de nimeni. Iubesc pe cine ma iubeste....Restu mai dai Dracu ca nu sunt importanti
O vezi? E fericita! Stii de ce? Pentru ca a învatat ca fraierii nu merita!
Ma critica altii cât nu ma critic eu, iar mie mi se rupe cu aceeasi placere mereu
.Ba, ti-am mai zis "Da-te dracu! ". Ia'ee prietenaaa mea Ii rupi inima, îti rup capu’
Smilee! E absolut GRATIS!
*Nu iti convine A! ...sti eu fac legile in viata mea*
#`. stai linistit ca nu ma doare``. nu s`a nascut baiatu` care sa ma calce in picioare `.
Si ce daca ai plecat? Am ramas cu ele :X Cu nebunele mele?
E simplu, baga la cap! Daca nu vreau, nu fac!
Am o viata de trait, nu de dat explicatii, oricum mi-e egal cu 0 ce zic altii
Si toti ma-ntreaba ce s-a întâmplat, de ce?, cum? le raspund scurt: " Nu ma intereseaza, l-am uitat
Persoanele care ma fac sa râd Pur si simplu le ador.
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Suport orice durere, orice problema depasesc.Dar cand vad ca plange ea simt ca innebunesc! ( asta e in caz ca pui vreo poza cu tine si cea mai buna prietena)
Dacă îmi răneşti prietena cea mai bună sunt în stare să fac ca moartea ta să pară un accident.
Si cateodata pur si simplu nu pot sa tac din gura...
Am jucat după regulile care îi făceau pe altii fericiti, dar nu si pe mine.
Don't worry be happy!
Pentru ca asta sunt si asta voi fi; x
Să ştii că de acum sunt schimbată, poate cândva o să spui " tu nu ai fost aşa niciodată "
Intr-o zi, cineva va intra in viata ta si te va face sa multumesti, atunci, tuturor celor care au iesit din ea
Îmi desenez un curcubeu când totu-n jur e cenuşiu. Că poate, mă trezesc cu el pe cer şi ştiu că-i prea devreme să fie prea târziu.
Fără probleme nu există viaţa adevărată... Mereu ai să primeşti, o zi rece, una caldă!
Pot să zâmbesc si să sufăr! Viaţa m-a făcut să nu arăt nimic din ce simt, pentru că se va găsi cineva care să îşi bată joc.
E greu când îţi repeţi în gând:„Capul sus, trebuie’ să zâmbeşti!"şi subconştientul îţi dictează: „Când plângi, să nu te mai opreşti"
Sper sa-ti dai seama ce fel de persoana esti.Si ca nici macar nu stii prietenii sa-i pretuiesti.
Pentru că ne place să acţionăm copilăreşte!
Zâmbesc pentru ca exista persoane care ma fac cu adevarat fericita.
Viaţa mea e un haos total, dar pot să jur că-mi place aşa!
Vrei să scapi caută-ţi o altă pistă spre ieşirea din viaţă. Sunt încă un om ce învaţă să spună lucrurilor pe faţă!
Fă-i să se întrebe de ce încă zâmbeşti Pentru că tu poţi şi printre lacrimi ¦
Da, zâmbeşti, iubeşti. Viaţa o trăieşti la maxim că doar în viaţa asta o singură dată eşti
Lumea vorbeste da-si pierde timpu.Merg mai departe mi-ascult instincul. Trec peste toate fac loc si intru!
Cateodata, ierti unele persoane pentru simplul motiv ca le vrei in continuare in viata ta.
Mă vei putea înţelege doar atunci când vei gândi ca mine.
Trăieşte clipele intens Chiar când nu eşti înţeles, Curajos, dar visător, Găseşti pasul următor.
Daca sunt zile cand ma prefac ca nu vad minciunile, si cred anumite cuvinte,o fac ori din dragoste, ori din indiferenta.
Sincer, preferam mai degrabă să nu cunosc unele persoane.
Oricine te poate face să zâmbeşti sau să plângi, dar e nevoie de cineva foarte special care îţi împrumută un zâmbet de-al lui când deja ai lacrimi în ochi.
●Ce vreau?!●
Vreau să devin cineva.
Vreau ca prietenii mei să nu se schimbe niciodată. [-x
Vreau o poveste fără sfârşit. :X
●Ce cred?!●
Cred că prietenul fără defecte nu există. [-x
Cred că uneori, viaţa e nedreaptă. (
Cred că prietenii mei sunt cei mai buni! > <
Cred că toată lumea are defecte.dar şi calităţi.
Dacă judeci o carte după copertă, ei bine.
Vei avea de pierdut o poveste minunată!
Îmi pare rău că mă etichetaţi după o impresie, dacă aţi şti cum sunt într-adevăr, aţi intra în depresie.
Mai am multe. Oricum, sper ca ti-au fost de folos:* Succes:*
XD_FąNą_2000 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: