Buna!
Uite, cateva frumoase, gasite pe net:
Esti lacrima ce aluneca pe obraz si mi se sparge in palma… esti IUBIREA.
Daca vreodata Luna nu-ti va fi aproape, daca Soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: Iubirea mea, care niciodata nu te va lasa!
Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand?
Plecat in cautarea drumului spre inima ta.
O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte!
Iubirea este o stofa a naturii, brodata de sentimente…
De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic!
Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul bate nu atunci cand iubesti? ar cand frunzele se misca, sa stii doar, ca, TE IUBESC!
Sper ca te-am ajutat. Le-am ales pentru tine. Mie mi-au placut enorm.
Pa-pa!
Uite aici sunt o gramada de statusuri:D:X cand te plictisesti sa citesti http://sweety-things.weebly.com/ iar despre iubire eu am cateva:D
Ai avut vreodata` in viata ta, o fata pe care sa` o visezi si noaptea.sa` nu`ti imaginezi viata fara ea.si sa` te doara` in cot de alta?;;)
Ai un mod de a veni usor la mine Si cand iei, iei tot ce e mai bun din mine; x!
♥Te iubesc pentru ca te plac ♥
♥Te iubesc pentru ca ma faci sa zambesc♥
♥Te iubesc pentru ca ma intelegi ♥
♥Te iubesc pentru ca ma sprijini♥
♥Te iubesc pentru ca ma suporti♥
♥Te iubesc pentru ca ma faci sa tremur ♥
♥Te iubesc pentru ca ma gandesc la tine♥
♥Te iubesc pentru ca ma faci sa plang♥
♥Te iubesc pentru ca ma faci sa simt ca traiesc♥
♥Te iubesc pentru ca ma faci sa reactionez♥
♥Te iubesc cand sunt cu tine♥
♥Te iubesc pentru ca am invatat ce e aia iubire ♥
♥Te iubesc pentru ca ma faci sa fiu eu♥
♥Te iubesc pentru ca imi faci inima sa bata♥
♥Te iubesc pentru ca nu m`ai respins♥
♥Te iubesc pentru ca m`ai ajutat sa devin puternica♥
♥Te iubesc pentru tot ce s-a intamplat♥
♥Te iubesc pentru ca fara u as fii pierduta♥
♥Te iubesc pentru ca esti parte din mine♥
♥Te iubesc pentru ca m`ai ajutat sa nu cad♥
♥Te iubesc pentru ca pur si simplu Te iubesc♥
E vremea` acumm`; x. Sa` Lasam ce`a fost in urmaa`. Si sa` mergem Mai departe impreunaa`; x.[:x] Unul Langa` altul `; x. Am putea schimbaa ` cevaa`. Cand vrei poti sa` schimbi Lumea`; x
Şi ştiu că atunci când o să ne fie greu. o să ne fie bine pentru că eu te am pe tine şi tu mă ai pe mine.
Iubeste-ma atunci cand o merit cel mai putin, atunci am cel mai mult nevoie.
Sh nu te-as schimba cu nimeni sh nimic, pentru mine tuu esti tot, altceva n`am ce s` zic
Ai incredere in mine! oricati baieti ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!:X\\
Ce simt pentru tine. Ce simt cu adevarat nu va disparea nici cu timpul.Nici cu altcineva. Pastrez secretul pe care numai tu il vei putea vedea!:X
Pacat ca trebuie sa trecem prin toate astea.da.cum spuneam.tot raul spre bine! iti promit ca
nimic nu va schimba ceea ce simt, te iubesc si iti multumesc ca ai grija de mine!
When i`m with you i feel like i`m flying…you are all what i hope so many year, your love keep me alive, and if I don`t have it anymore then I will die.
Chiar daca iti gresesc.chiar daca sunt momente cand iti lipsesc.sa nu uiti.sunt langa tine si te iubesc :x\
fundita?:X:X
Nu poti cuprinde dragostea cu ciatte rupciugoase. poti sa l pui chiar pe asta...
Daca te-as ruga sa ma saruti, m-ai saruta?
Daca ti-as atinge buzele ai tremura?
Ai rade?
Ai minti? Ai fugi si te-ai ascunde?
Ai plange daca m-ai vedea plangand?
Ai rade daca m-ai vedea razand?
Mi-ai salva sufletul la noapte?
Mi-ai demonstra ca ma iubesti...prin fapte?
M-ai ierta vreodata daca as pleca?
Mi-ai daruii un ultim sarut in clipa aceea?
Ai fi in stare sa treiesti fara mine?
Daca te-as uita ti-ar fi mai bine?
Sunt prea tulburata?
Sunt prea ingrijorata?
Nu-mi pasa, te vreau doar pe tine!
Vreau o-mbratisare si sa ramai aici, cu mine! (stiu ca este prea mult pentru un status, dar poti lua cate 4 versuri)
Eu sunt un vis frumos din mintea ta,
Tu esti speranta ce-mi aduce linistea
Fara tine as fi ca o fila rupta dintr-o carte,
Tu fara mine ai fi un fruct rupt pe jumatate.
Nu vreau...decat un colt de cer sa cada pe pamant,
Nu vreau nimic, doar visul cel frumos sa fie cel sfant,
Nu vreau...decat iubirea-n palme sa o prind,
Nu vreau regrete, nu suspine...decat pe tine sa te simt.
Nu vreau dorinte marete si imposibile de implinit,
Vreau doar pe tine sa te am aproape...
Sa te-ating...
Esti un trandafir crescut in inima mea, promit sa devin pamant, apa, lumina ca sa nu te ofilesti! Dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine?!
Cam atat!
Bye bye!
Anna_2094 întreabă:
ioanaaaaaaaa întreabă:
AndreeaTicovschici întreabă:
anonim_4396 întreabă: