| Barbiie a întrebat:

Ce stiti despre deochi? :-s e adevarat sau nu? big grin
toata lumea deoache? :-s. cum se zice dedeochi? :-s mai multe detalii plzlove struck
funda+vot!

Răspuns Câştigător
| Lov3m3islittle a răspuns:

In primul rand nu toata lumea deoache...eu stiu ca deoache oamenii care sunt alaptati mult mai mult adica ii dai lapte de la san timp de 7 luni dau exemplu si timp de 2 saptamani ca de exemplu nu ii mai dai ca e mare si bla-bla bla dar dupa 2 saptamani iti trasneste iar sa ii dai piep atunci cica copilul o sa deoache

Si e adevarat deoarece eu cunosc pe cineva care e asa la intors e intelegi u si deoache daca vrei mai multe detalii uite iti las id meu:mada_96mada si iti spun mai detaliattongue

2 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Da exista big grin Cand o persoana este invidiata sau alta persoana in gand se gandeste la toate calitatile acelei persoane big grin(ce e prea mult strica)

| Tania_9268 a răspuns:

Da, exista. Cand o persoana este deochiata inseamna ca cineva care a trecut pe langa el, sau cineva care se holba la persoana aceea iar in gandul lui era ceva de gen: mama ce frumoasa e.pfu ce ochi misto are.etc., atunci automat persoana este deochiata. simptomele deochiatului sunt: durerea de cap, pieritul chefului de a face ceva, poate chiar sa iti fie foarte rau. Cum scpai? Pui pe cineva ( de obicei mama) sa te mangaie si sa zica in gandul ei o rugaciune. Daca persoana care face asta, casca exagerat de mult in timp ce iti zice rugaciunea, cu siguranta ai fost deochiat/a. Funda?smug