| rodicutzaaa a întrebat:

Ce stiti despre Raphael Tudor?

47 răspunsuri:
| iloveunicorns a răspuns:

Ştiu că are o freză praf, şi că il cheamă Raphael Tudor.

| ZaineaM a răspuns:

Ei bine .....stiu ca personajul Cristi seamana prea mult cu mine laughing

| GeoJill29 a răspuns:

Tot ce ti s-a spus mai sus plus faptul ca fumeaza big grin

| alexandraplay a răspuns (pentru GeoJill29):

De unde stii tu ca fumeaza raphael l-ai vazut ti-a spus el sau ce?

| GeoJill29 a răspuns (pentru alexandraplay):

L-am vazut...happy

| C0rinne a răspuns:

Deci il cheama Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Petrariu. Prietenii ii spun Rapha, uneori Raphi`. are X fane disperate. laughing
porecla : nu are una, dar prietenii ii spui Rapha sau Raphi.
de cand face umbra pamantului? de 19 ani si o zi. [ ieri a facut 19 ' ]
Ocupatia si Locul activitatii : elev la Colegiul Naţional "Spiru Haret"
Are o sora mai mica, 14 ani Lua [ o foarte buna prietena de' a mea, care scrie poezii ]
Vorbeste fluient engleza si putin de tot franceza. happy
Locul preferat de intalnire cu gasca: prin pub-uri şi în parc.
Ultima lui fapta buna : a lasat unui taximetrist 5 lei bacsis!laughing
Daca ar fi un personaj din desene ar fi Peter Pan!
Cel mai mult ii e frica de serpi [ ca si mie laughing ]
Cel mai tare job i se pare ACTORIA. [ idem ]
Melodia preferata in acest moment: Rembrandts – I’ll be there for you
Mesajul care il reprezinta : Don't worry, be happy!
Mesajul pe care s-i l-ar scrie pe tricou : Nu mai cititi tricouri, cititi-ne blog.ul!: )
Funda?

| micutzadragutzadulkik a răspuns:

Ca are 19 ani, este nascut pe 15 ianuarie 1993, ca are o sora mmai mica, care scrie poezii, ca prietenii il striga Rapha sau Raphi ca ii ei frica de serpi si ca invata la Spiru Haret si cam atat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti raspund eu la aceasta intrebare.:]. dEci numele lui complet e raphael mihail tudor.are o sora pe care o cheama luana tiasmina tusor.e nascut pe 5 ianuarie 1993.Prietenii ii spun rapha.A facut canto de la 7 ani [nu`s sigura]. Invata la liceul Spiru Haret din Bucuresti.El este de fapt din calafar.Are 18.Este a 12-a D.Ihh.sunt sigura ca mia stiu dar nu imi vin acum in mintee. laughing.Aaa.si el e foarte caterincos de gen

| Anonimusss97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Rapha nu a facut canto. poate l`ai incurcat cu liviu

| 010123 a răspuns:

Raphael Tudor s-a născut în data de 5 ianuarie 1993, interpretul lui Cristi Alexandrescu în serialul "Pariu cu viața", pe numele său complet Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Căprariu a terminat clasa a XII-a la liceul Dinu Lipatti, transferându-se de la Spiru Haret în ultimul semestru.Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecții de actorie, iar în 2011 a participat la preselecțiile indrumat de mama sa pentru trupa "La-La Band" și serialul "Pariu cu Viața" de la Pro TV. Raphael are inaltimea de 1, 85 cm, fiind al doilea cel mai înalt băiat din trupa. Parinţii lui sunt divorţaţi, s-au despărţit când el avea 2 ani, iar el a rămas cu mama şi sora lui, ea scriind poezii de la o vârstă fragedă, publicând 3 volume. Raphael Tudor știe de unde a moștenit vocea – "de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni". La vârsta de 5 ani Raphael Tudor ascultă Demis Roussos și-l imita, cu succes, smulgând aplauze din partea vecinilor.Despre personajul Cristi Alexandrescu din serialul "Pariu cu Viața" de la ProTV. "Nu semăn cu el, Cristi e mai rău, mai șmecher și mitocan, iar eu nu sunt așa, pot să vă spun doar că lui Cristi i-am dăruit carisma mea.", a spus Raphael Tudor.

| deny2002 a răspuns:

Il chema Raphael Tudor...E nascut pe 3ianuarie1993.E la licul Spiru Haret.Mai are o sora mai mica.Este in trupa Lala Band si in serialul Pariu cu Viata.A mostenit vocea de la mama lui.Sa sarutat prima oara la 12 ani si iar ea era mai mare cu 2ani de cat el.Cam atat stiu de fapt si mai mult dar nu-mi vin acum in minte! Funda!winking

| DariaSykes a răspuns:

Eu stiu ca numele lui intreg este:
Ioan Raphael Mihail Tudor Petrariu

| vladutz_4736 a răspuns:

Raphael Tudor, numele la naștere Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Căprariu (născut 5 ianuarie 1993), este un actor de televiziune, dansator și cântăreț român, interpretul lui Cristi Alexandrescu din serialul Pariu cu viața. Tudor Căprariu a terminat clasa a XII-a la liceul Dinu Lipatti, transferându-se de la Liceul Spiru Haret în ultimul trimestru școlar.
Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecții de actorie, iar în 2011 a participat la preselecțiile indrumat de mama sa pentru trupa "La-La Band" și serialul "Pariu cu Viața" de la Pro TV. Raphael are inaltimea de 1, 85 cm, fiind al doilea cel mai inalt baiat din trupa. Parintii lui sunt divortati, s-au despartit cand el avea 2 ani, iar el a ramas cu mama si sora lui, ea scriind poezii de la o varsta frageda, publicand 3 volume. Raphael Tudor știe de unde a moștenit vocea – "de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni". La vârsta de 5 ani Raphael Tudor ascultă Demis Roussos și-l imita, cu succes, smulgând aplauze din partea vecinilor.
Despre personajul Cristi Alexandrescu din serialul "Pariu cu Viața" de la ProTV, "Nu semăn cu el, Cristi e mai rău, mai șmecher și mitocan, iar eu nu sunt așa, pot să vă spun doar că lui Cristi i-am dăruit carisma mea.", a spus Raphael Tudor

| dydylyna14 a răspuns:

Antiraphaeltudor ai dreptate dar nu inteleg dc te numesti asa. app sunteti disperate cu D mare si chiar credeti ca il iubiti? eu nu cred asata e imaginare deoarece sunte-ti singure si nu aveti nimic mai bun de facut! nata 10 antiraphaeltudor!

| Inthesky a răspuns:

Poate o fi el frumos...destept.chatterbox dar nu va mai bagati fratilor in viata lui trebuie sa aiba si el intimitate putin puneti-va si voi in locul lui sa vedeti cum este sa fi-ti sufocati de multi fani si sa vedeti,, proaste'' de alea care il iubesc cica si zic vaii il iubesc pe rapha vai nu stiu ce apropo faza cu orarul este adevarata si eu sunt pe profilul mate-info si pe saptamana fac 10 ore de mate de asta se numeste mate info laughing
daaa

| angel1999 a răspuns:

Numele lui intreg este cam lung dar asta este Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor. Porecla lui este Rapha sau Rafi, este elev la coegiul national Spiru Harey are o sora mai mica care ii place sa scrie poezii, vorbeste foarte bine engleza dar franceza mai putin, ii place foarte mult sa se plimbe prin parc cu prieteni, ultima lui fapta buna care a facut-o este ca a dat 5 lei la un om mai in varsta, din toate personajele din desene animate el si-ar dori sa fie Peter Pan melodia lui preferata este Rembrants - I'll be there for you. Mesajul care zice ca ii reprezinta este : Don't Worry, Be Happy

| DyaDeea a răspuns:

Numele de la naștere Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Căprariu, născut 5 ianuarie 1993, este un actor de televiziune, dansator și cântăreț român, interpretul lui Cristi Alexandrescu din serialul Pariu cu viața. Raphael Tudor a terminat clasa a XII-a la liceul Dinu Lipatti, transferându-se de la Liceul Spiru Haret în ultimul trimestru școlar.

Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecții de actorie, iar în 2011 a participat la preselecțiile indrumat de mama sa pentru trupa "La-La Band" și serialul "Pariu cu Viața" de la Pro TV. Raphael are inaltimea de 1, 85 cm, fiind al doilea cel mai inalt baiat din trupa. Parintii lui sunt divortati, s-au despartit cand el avea 2 ani, iar el a ramas cu mama si sora lui, ea scriind poezii de la o varsta frageda, publicand 3 volume. Raphael Tudor știe de unde a moștenit vocea, de la mama lui.
Este momentan intr-o relatie cu Sore Mihalache.

| SrecicoviciPatricia a răspuns:

E nascut pe data de 5 ianuarie 1993.nu seamana cu personajul lui (chiar el a spus-o intr-un interviu).mi-e imi place de el mult.si nu fumeaza

| NicoletaDaniela a răspuns:

? eiiib�urcubitza..sti romana?smug

| IubirikaLUI a răspuns:

Nume adevarat:Raphel Andrei Ioan Mihail Tudor Petrariu
Locul nasterii:Calafat, Dolj
Data nasterii: 3 ianuarie 1993
Porecla:Rafa sau Rafi
Frati:o sora mai mica
Pasiuni: muzica, actoria si regia
Cariera:i-a placut muzica de mic, aluat cateva lectii de actorie, iar anul acesta a participat la preselectiile pentru trupa LA La Band si serialul ''Pariu cu Viata'' de la Pro TV.Este clasa a XII, iar anul viitor are bac-ul.Ar vrea sa urmeze o facultate, insa nu s-a hotarat daca va da la actorie sau la regie.

| Al3xandraP a răspuns:

Raphael Tudor( nascut in data de 5 ianuarie 1993), interpretul lui Cristi Alexandrescu în serialul "Pariu cu viața", pe numele său complet Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Căprariu a terminat clasa a XII-a la liceul Dinu Lipatti, transferandu-se de la Spiru Haret in ultimul semestru.
Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecții de actorie, iar în 2011 a participat la preselecțiile indrumat de mama sa pentru trupa "La-La Band" și serialul "Pariu cu Viața" de la Pro TV. Raphael are inaltimea de 1, 85 cm, fiind al doilea cel mai inalt baiat din trupa. Parintii lui sunt divortati, s-au despartit cand el avea 2 ani, iar el a ramas cu mama si sora lui, ea scriind poezii de la o varsta frageda, publicand 3 volume. Raphael Tudor știe de unde a moștenit vocea – "de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni". La vârsta de 5 ani Raphael Tudor ascultă Demis Roussos și-l imita, cu succes, smulgând aplauze din partea vecinilor.
Intrati pe: http://ro.wikipedia.org/wiki/Raphael_Tudor

| AntiRaphaelTudor a răspuns:

~il cheama Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Caprariu (nu Petrariu.revista bravo girl e idioata. eu stiu mai bine!)
~e nascut pe 5 ianuarie 1993 (nu 3 ianuarie.revista bravo girl e iar idioata)
~are 19 ani
~are inaltimea de 1.85
~s-a nascut in Calafat, Dolj
~traieste in Bucuresti
~are o sora mai mica
~prietenii ii spun Rafael, Rafa sau Rafi
~ii place muzica de cand era mic de la 4-5 ani
~invata la Colegiul National "Spiru Haret" din Bucuresti, strada Italiana, nr 17
~e la clasa a 12-a D
~ce-i place:regia,cumparaturile,la la band,revista bravo,filmele,pariu cu viata,muzica, actoria, etc
~a facut actorie timp de 2 ani
~n-are iubita ca n-are timp sa-si faca si nu-i plac relatiile superficiale
~primul sarut la 12 ani cu o fata mai mare ca el cu 2 ani
~nu seamana cu Cristi Alexandrescu din primul serial muzical roman "Pariu cu viata" deoarece cristi e mai rau, mai smecher si mai mitocan
~a invatat la Scoala Generala cu clasele I-VIII Nr.160 "Sfanta Treime"
~note la admitere:8.77
matematica-8.00
romana-8.75
geografie-9.75
teze nationale- 8.83
clasele V-VIII -8.71
~e la profilu matematica-informatica
~orarul lui:
Luni:intra la 07.30-- istorie,religie,engleza, romana, informatica, informatica, informatica--iese la 13.20
Marti:intra la 07.30--engleza, informatica, informatica, geografie, filosofie, educatie fizica, matematica--iese la 13.20
miercuri: intra la 07.30-- fizica, romana, matematica, biologie, matematica, franceza/germana -- iese la 12.30
joi:intra la 07.30-- matematica, matematica, fizica, fizica, informatica, informatica, informatica --iese la 13.20
vineri:intra la 07.30 -- informatica,informatica, chimie, matematica. franceza/germana, romana -- iese la 12.30
Cred ca iti ajunge cat am scris laughing.

| stefania98see a răspuns (pentru AntiRaphaelTudor):

Dar de unde stii orarul lui laughing?

| Smiiiilee a răspuns (pentru AntiRaphaelTudor):

Frate tu il urmaresti...sau?

Il cheama Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Caprariu. (Nu Petrariu.Revista bravo girl e idioata. Eu stiu mai bine!).
E nascut pe 5 ianuarie 1993. (Nu 3 ianuarie.Revista bravo girl e iar idioata).
Are 19 ani.
Are inaltimea de 1.85.
S-a nascut in Calafat, Dolj.
Traieste in Bucuresti.
Are o sora mai mica.
Prietenii ii spun Rafael, Rafa sau Rafi.
Ii place muzica de cand era mic de la 4-5 ani.
Invata la Colegiul National "Spiru Haret" din Bucuresti, strada Italiana, nr 17.
E la clasa a 12-a D.
Ce-i place:regia,cumparaturile,la la band,revista bravo,filmele,pariu cu viata,muzica, actoria, etc.
A facut actorie timp de 2 ani.
N-are iubita ca n-are timp sa-si faca si nu-i plac relatiile superficiale.
Primul sarut la 12 ani cu o fata mai mare ca el cu 2 ani.
Nu seamana cu Cristi Alexandrescu din primul serial muzical roman "Pariu cu viata" deoarece cristi e mai rau, mai smecher si mai mitocan.
A invatat la Scoala Generala cu clasele I-VIII Nr.160 "Sfanta Treime".
Note la admitere:8.77.
Matematica-8.00.
Romana-8.75.
Geografie-9.75.
Teze nationale- 8.83.
Clasele V-VIII -8.71.
E la profilu matematica-informatica intensiv.
Orarul lui:.
Luni:Intra la 07.30-- istorie,religie,engleza, romana, informatica, informatica, informatica.Iese la 13.20.
Marti:Intra la 07.30--engleza, informatica, informatica, geografie, filosofie, educatie fizica, matematica.Iese la 13.20.
Miercuri: Intra la 07.30-- fizica, romana, matematica, biologie, matematica, franceza/germana. Iese la 12.30.
Joi:Intra la 07.30-- matematica, matematica, fizica, fizica, informatica, informatica, informatica. Iese la 13.20.
Vineri:Intra la 07.30 -- informatica,informatica, chimie, matematica. franceza/germana, romana.Iese la 12.30.
Cred ca iti ajunge cat am scris laughing.

| Peberp a răspuns (pentru AntiRaphaelTudor):

AntiRaphelTudor ai perfecta dreptate ca toate fetele il sufoca, nu poate sa aiba nici un pic de intimitate pentru toate il hartuiesc, deci tu intr-adevar il cunosti in persoana?happy

Daca vreti sa ne intalnim va astept cand incepe scoala (daca stiti thinking) in fata la Spiru Haret si il iau si pe Rafa cu mine. V-am pupat!:*

Ba ce copile sunteti laughing)

| stefutycascumpyka a răspuns (pentru AntiRaphaelTudor):

e tarea

| Ioanalr a răspuns (pentru AntiRaphaelTudor):

Eu te credbatting eyelashes...ce norocos esti sa-l cunosti..bn poate pentru tine e cv obisnuit stiindu`l de mai mult timp.app poti sa-ti pun si eu o intr?puppy dog eyes

| AntiRaphaelTudor a răspuns (pentru Ioanalr):

Spune

| RebecutzaRebe a răspuns:

Frate...ce copile obsedate de Rapha ce aveti mahh? sunteti nebune ...scuze dac ava zic asa da serios nu mai muriti dupa el cum ar fi vai rapha te iubesc vreau sa ma casatoresc cu tine voi sutneti Proaste numai copile de 8 9 10 ani scrie asa :deci va spun ca sunteti proaste de numa v-ati interesat deja si cum e orarul lui si ce-o facut el de mic voi sutneti nebune frateelaughing)mor de ras

| CaTuZ a răspuns:

Stiu ca e tare si ft mumos:X

| Cosergar_Ramona_1980 a răspuns:

Raphael Tudor, interpretul lui Cristi Alexandrescu în serialul "Pariu cu viaţa", pe numele său complet Caprariu Tudor Raphael Mihail Ioan Andrei este elev în clasa a XII-a la Liceul Spiru Haret din Bucureşti.
Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecţii de actorie, iar în 2011 a participat la preselecţiile pentru trupa "La-La Band" şi serialul "Pariu cu Viaţa" de la Pro TV.
Rafael Tudor ştie de unde a moştenit vocea – "de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni". La vârsta de 5 ani Raphael Tudor ascultă Demis Roussos şi-l imita, cu succes, smulgând aplauze din partea vecinilor.
Despre personajul Cristi Alexandrescu din serialul "Pariu cu Viaţa" de la ProTV, "Nu semăn cu el, Cristi e mai rău, mai şmecher şi mitocan, iar eu nu sunt aşa, pot să vă spun doar că lui Cristi i-am dăruit carisma mea.", a spus Raphael Tudor... asta e ce stiu eu despre raphael

| georgyG a răspuns:

Nu stiu decat ca este un actor f bun si sunt perfect convinsa ca antyrapha are dreptate in ceea ce priveste orarul si celelalte informatii.

| raphaeltudorx3 a răspuns:

Maa @ AntiRaphaelTudor ai o problema serioasa. cred ca trebuie sa te duci la un control pshihologic. cred ca te-ai descris pe tine insati doar ca folsind numele : Raphael Tudorbatting eyelashes. Auzii esti un mare 0 fata de el!< clar? decii haii jet c***** :*

| AntiRaphaelTudor a răspuns (pentru raphaeltudorx3):

Draga,tot ce am zis, am zis despre el si cu numele, eu sunt un bun prieten cu el si l-am pus la misto ca asa imi place mie sa fac misto de el si el nu se supara.Si sti de ce fac misto de el? Pentru ca sunteti prea disperate("ahh te iubesc rapha!","Raphi al meu viata mea, mor fara tine","Raphael esti cel mai bun") si multe altele.Heiii ati venit de la zoo? Il sufocati! Si ai vreo problema? Cu toata iubirea ta care i-o porti nu sti nimic despre el.Intereseaza-te si tu putin despre lucrurile care le-am scris si o sa vezi ca sunt adevarate.Dar ce sa va duca pe voi mintea rolling on the floor)) ca voi sunteti prea ocupate cu "Te iubesc Raphi, iubirea mea, vreau sa ma casatoresc cu tine".Crezi ca eu n. aveam ce face decat sa inventez lucruri despre el? raised eyebrows Du-te si urmareste-l la liceu si vezi ce ore are ca sa vezi ca oraru e bun! Hai ca n-am chef de oameni disperati la ora asta :*. Cauta-ma dimineata ca o sa am o dispozitie mai buna >big grin

| GeoJill29 a răspuns (pentru AntiRaphaelTudor):

Respect happy

| LoveSore a răspuns (pentru AntiRaphaelTudor):

Voi spuneti ca il sufocam AntiRaphaelTudor: daca nu esti fanul/a lui atunci Taci. asta e chestia sa aiba multi fani nu sa ii indepartam si daca tot esti prieten cu el posteaza o fotografie cu tine si cu el pe facebook sau peTPU sau unde vrei tu dar dane linkul
P. S. : Rodicutzaa a intrebat ce estim despre el nu sa ne certam sau sa ne contrazicem care il cunoaste si care nu. si AntiRaphaelTudor daca rvista Bravo sunt tampiti tu esti mai bun? ALOOOOOOOOOOOOO gandeste putin sunt o revista de succes si tu stii un siplu "om"...

| NicoletaDaniela a răspuns (pentru AntiRaphaelTudor):

ExacthappyScuze da ai dreptate...happy

@AntiRaphaelTudor in primul rand, am luat legatura cu el pe facebook si mi-a spus clar ca ii la Dinu Lippati. Tu spui ca ii la Spiru Haret. Deci nu te mai da tu prieten/a cu el pentru ca nu esti, si daca chiar il cunosti astept o dovada. in plus ca este imposibil sa ai 10 ore di informatica in 5 zile;). Si se poate foarte usor sa fi fan/a. Chiar vrei sa il intreb pe raphael pe facebook daca te cunoaste sau nu? /:) ca oricum voi face conversatia public :). Deci chiar nu te mai baga;) ar fi ceva ce vei face in folosul comunitatii ca spui numai prostii pe aici;). Apropo Facebookul lui Rapha ii : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001115229997 in caz ca nu stiai /:)

| smileforme01 a răspuns (pentru raphaeltudorx3):

De fapt are dreptate AntiRaphaelTudor, a fost la liceul Spiru Haret dar s-a mutat din semestrul II si e posibil sa aiba 10 ore de informatica in 5 zile, si eu am(de aia e profil matematica-informatica)winking

| alexutzascumpik2 a răspuns (pentru raphaeltudorx3):

Mai,,raphaeltudorx3,esti prea obsedat de raphael(cristi),lasa-til frate in pace cal sufocati,nu-l cunosc. Sunt o fana de-al lui, cred ca si u esti, carei prb dar nu`s asa obs de el macar eu am limita, poate antiraphaeltudor are dreptate in legatura cu el, carei problema ta sa te amestecii u ia uzi la ea/el nu te mai baga ca n-are rostt.

@AntiRaphaelTudor Plus ca eu am viata si nu sunt obsedata de el raised eyebrows pentru ca oricum sunt mai mica ca el cu cativa aniwinking. Dar totusi am atata minte cat sa nu vin TPU sa spun prostii pe care nici macar nu le stiu tongue

| Raphaafan a răspuns:

sa stii ca eu am o chestie noua despre el.numele lui intreg este
Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Petrariu.big grin

Întrebări similare