Nu stiu decat ca este un actor f bun si sunt perfect convinsa ca antyrapha are dreptate in ceea ce priveste orarul si celelalte informatii.
Eu te cred...ce norocos esti sa-l cunosti..bn poate pentru tine e cv obisnuit stiindu`l de mai mult timp.app poti sa-ti pun si eu o intr?
Raphael Tudor, interpretul lui Cristi Alexandrescu în serialul "Pariu cu viaţa", pe numele său complet Caprariu Tudor Raphael Mihail Ioan Andrei este elev în clasa a XII-a la Liceul Spiru Haret din Bucureşti.
Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecţii de actorie, iar în 2011 a participat la preselecţiile pentru trupa "La-La Band" şi serialul "Pariu cu Viaţa" de la Pro TV.
Rafael Tudor ştie de unde a moştenit vocea – "de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni". La vârsta de 5 ani Raphael Tudor ascultă Demis Roussos şi-l imita, cu succes, smulgând aplauze din partea vecinilor.
Despre personajul Cristi Alexandrescu din serialul "Pariu cu Viaţa" de la ProTV, "Nu semăn cu el, Cristi e mai rău, mai şmecher şi mitocan, iar eu nu sunt aşa, pot să vă spun doar că lui Cristi i-am dăruit carisma mea.", a spus Raphael Tudor... asta e ce stiu eu despre raphael
Poate o fi el frumos...destept. dar nu va mai bagati fratilor in viata lui trebuie sa aiba si el intimitate putin puneti-va si voi in locul lui sa vedeti cum este sa fi-ti sufocati de multi fani si sa vedeti,, proaste'' de alea care il iubesc cica si zic vaii il iubesc pe rapha vai nu stiu ce apropo faza cu orarul este adevarata si eu sunt pe profilul mate-info si pe saptamana fac 10 ore de mate de asta se numeste mate info
daaa
E nascut pe data de 5 ianuarie 1993.nu seamana cu personajul lui (chiar el a spus-o intr-un interviu).mi-e imi place de el mult.si nu fumeaza
Raphael Tudor( nascut in data de 5 ianuarie 1993), interpretul lui Cristi Alexandrescu în serialul "Pariu cu viața", pe numele său complet Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Căprariu a terminat clasa a XII-a la liceul Dinu Lipatti, transferandu-se de la Spiru Haret in ultimul semestru.
Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecții de actorie, iar în 2011 a participat la preselecțiile indrumat de mama sa pentru trupa "La-La Band" și serialul "Pariu cu Viața" de la Pro TV. Raphael are inaltimea de 1, 85 cm, fiind al doilea cel mai inalt baiat din trupa. Parintii lui sunt divortati, s-au despartit cand el avea 2 ani, iar el a ramas cu mama si sora lui, ea scriind poezii de la o varsta frageda, publicand 3 volume. Raphael Tudor știe de unde a moștenit vocea – "de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni". La vârsta de 5 ani Raphael Tudor ascultă Demis Roussos și-l imita, cu succes, smulgând aplauze din partea vecinilor.
Intrati pe: http://ro.wikipedia.org/wiki/Raphael_Tudor
Il chema Raphael Tudor...E nascut pe 3ianuarie1993.E la licul Spiru Haret.Mai are o sora mai mica.Este in trupa Lala Band si in serialul Pariu cu Viata.A mostenit vocea de la mama lui.Sa sarutat prima oara la 12 ani si iar ea era mai mare cu 2ani de cat el.Cam atat stiu de fapt si mai mult dar nu-mi vin acum in minte! Funda!
Frate...ce copile obsedate de Rapha ce aveti mahh? sunteti nebune ...scuze dac ava zic asa da serios nu mai muriti dupa el cum ar fi vai rapha te iubesc vreau sa ma casatoresc cu tine voi sutneti Proaste numai copile de 8 9 10 ani scrie asa :deci va spun ca sunteti proaste de numa v-ati interesat deja si cum e orarul lui si ce-o facut el de mic voi sutneti nebune fratee)mor de ras
Raphael Tudor, numele la naștere Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Căprariu (născut 5 ianuarie 1993), este un actor de televiziune, dansator și cântăreț român, interpretul lui Cristi Alexandrescu din serialul Pariu cu viața. Tudor Căprariu a terminat clasa a XII-a la liceul Dinu Lipatti, transferându-se de la Liceul Spiru Haret în ultimul trimestru școlar.
Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecții de actorie, iar în 2011 a participat la preselecțiile indrumat de mama sa pentru trupa "La-La Band" și serialul "Pariu cu Viața" de la Pro TV. Raphael are inaltimea de 1, 85 cm, fiind al doilea cel mai inalt baiat din trupa. Parintii lui sunt divortati, s-au despartit cand el avea 2 ani, iar el a ramas cu mama si sora lui, ea scriind poezii de la o varsta frageda, publicand 3 volume. Raphael Tudor știe de unde a moștenit vocea – "de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni". La vârsta de 5 ani Raphael Tudor ascultă Demis Roussos și-l imita, cu succes, smulgând aplauze din partea vecinilor.
Despre personajul Cristi Alexandrescu din serialul "Pariu cu Viața" de la ProTV, "Nu semăn cu el, Cristi e mai rău, mai șmecher și mitocan, iar eu nu sunt așa, pot să vă spun doar că lui Cristi i-am dăruit carisma mea.", a spus Raphael Tudor
Numele de la naștere Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Căprariu, născut 5 ianuarie 1993, este un actor de televiziune, dansator și cântăreț român, interpretul lui Cristi Alexandrescu din serialul Pariu cu viața. Raphael Tudor a terminat clasa a XII-a la liceul Dinu Lipatti, transferându-se de la Liceul Spiru Haret în ultimul trimestru școlar.
Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecții de actorie, iar în 2011 a participat la preselecțiile indrumat de mama sa pentru trupa "La-La Band" și serialul "Pariu cu Viața" de la Pro TV. Raphael are inaltimea de 1, 85 cm, fiind al doilea cel mai inalt baiat din trupa. Parintii lui sunt divortati, s-au despartit cand el avea 2 ani, iar el a ramas cu mama si sora lui, ea scriind poezii de la o varsta frageda, publicand 3 volume. Raphael Tudor știe de unde a moștenit vocea, de la mama lui.
Este momentan intr-o relatie cu Sore Mihalache.
Raphael Tudor s-a născut în data de 5 ianuarie 1993, interpretul lui Cristi Alexandrescu în serialul "Pariu cu viața", pe numele său complet Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Căprariu a terminat clasa a XII-a la liceul Dinu Lipatti, transferându-se de la Spiru Haret în ultimul semestru.Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecții de actorie, iar în 2011 a participat la preselecțiile indrumat de mama sa pentru trupa "La-La Band" și serialul "Pariu cu Viața" de la Pro TV. Raphael are inaltimea de 1, 85 cm, fiind al doilea cel mai înalt băiat din trupa. Parinţii lui sunt divorţaţi, s-au despărţit când el avea 2 ani, iar el a rămas cu mama şi sora lui, ea scriind poezii de la o vârstă fragedă, publicând 3 volume. Raphael Tudor știe de unde a moștenit vocea – "de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni". La vârsta de 5 ani Raphael Tudor ascultă Demis Roussos și-l imita, cu succes, smulgând aplauze din partea vecinilor.Despre personajul Cristi Alexandrescu din serialul "Pariu cu Viața" de la ProTV. "Nu semăn cu el, Cristi e mai rău, mai șmecher și mitocan, iar eu nu sunt așa, pot să vă spun doar că lui Cristi i-am dăruit carisma mea.", a spus Raphael Tudor.
anonim_4396 întreabă: