Mda...racul e o enigmă totală (și eu sunt rac deci știu). Deși nu mă iau după chestii precum horoscopul, îți pot răspunde la întrebare din propria experiență. În general, racii sunt mai introvertiți, deci nu prea socializează din frica de a fi respinși (s-a întâmplat același lucru în primul an de liceu dar am dus-o până la capăt). De ce sunt sensibili? Asta din cauză că pun prea mult la suflet ceea ce spun ceilalți despre respectivii. Și încă ceva: nu le place să fie criticați. Sper că te-am ajutat.
Despre zodia rac nu sțiu nimic. Știu în schimb despre oamenii care cred în zodii. Despre oamenii ăia care nici măcar nu stabilesc bine noțiunea de astre, dar sunt convinși că existăo legătură între ei și perioada anului în care au ieșit din crăpătura soioasă a mamei lor. Cică ar fi extrem de idioți.
Nu consider asa,eu sunt zodia rac si e adevarata chestia ca uneori,ce vorbesc,aproape totimpul dau in urma ca racul,caci mereu fac ceva si nu ma gandesc,sau fac ceva ce cred ca e corect, dar intr-adevar nu este corect.Dar in schimb noi racii avem ceva super, toti racii au simtul umorului foarte bun, si crede-ma tu tot ai un simt al umorului, iar daca vei lipsi de la o petrecere sau chiar de la scoala oamenii iti vor simti lipsa si anume din cauza umorului.Deci nu te ingrijora, noi racii suntem super, dar sa nu uitam ca suntem cu totii oameni si suntem diferiti. Imi pare bine ca te-am ajutat.
Iubitul meu este rac si este foarte vorbaret crede-ma si ciudati nu chiar doar ca nu le este rusine de nimeni cel putin asa e iubitul meu.