| Ali55 a întrebat:

Ce stiti nou despre Justin Bieber? cum va pare noul videoclip 'Baby'? credeti ca fata din videoclip e noua lui prietena?

Răspuns Câştigător
| octavianpas a răspuns:

Justin Drew Bieber (n. 14 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior a devenit managerul lui. Braun l-a trimis pe Justin în Atlanta, Georgia, pentru a consulta pe Usher, după care a semnat cu Island Records. Albumul său, My World, a debutat pe locul 6 în U. S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi, în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA. Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U. S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai tare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK.
[modifică] Viata şi cariera

Justin Bieber avea 12 ani când a intrat într-o competiţie locală de cântat în Stratford, Ontario. A învăţat singur să cânte la pian, tobă, chitară şi trompetă. În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe Youtube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L. A. Reid de la Island Records. A semnat contractul cu Island Records în octombrie 2008. Justin Timberlake ar dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher. Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher.

154 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata din video nu e iubita lui ...va spoon eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca justin beiber e indragostit de oice fata care o vede pe strada as ca nu trebuie sa-ti faci griji!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am auzit, fata din videoclipul,, baby,, este prietena lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este pentru ca se iubesc mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber are o noua prietena. Si (DA) aceea din videoclipu Baby este prietena lui.Am vazut o poza pe net. cand se sarutau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa cred eu deoarece s-a sh sarutat cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar oricum ramane un dulce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pentru ca acea fata e cea din videoclipul never let you go si este iubita lui...intrat pe google si vedeti.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai., am vazut poze cum el se saruta cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place noul videoclip a lui justin si fata din videoclip nu e noua lui iubita. apropo fetelor potolitiva eu am idul lui am vb cu el si mi-a dat web i-am dat si eu bineinteles si a spus ca ma place si cum si mie imi place de el mi-am rugat parinti sa ne mutam in canada si surpria a venit cu limuzina dupa noi si suntem vecini m-a scos chiar si la o intalmire!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

JB:1 martie 1993, nascut in Canada(16 ani). Ultima lui melodie este never say never(JB& Jaden Smith). E un copil :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu multe despre justin bieber, noul videoclip este superb si te asigur ca acea fata nu este prietena lui te asigur.Alte intrebari despre el mai sunt o sa va raspund.Ha ha ha laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata din videoclip este jasmine villegas si nu este prietena lui J. B... ei bine a fost chiar la inceput de filmari dar acum nu mai sunt s-au despartit. de mult. asa ca nu te ingrijora. e liber laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci fata aceea din videoclipul baby este jasmine villegas cum am spus si inainte ei s-au despartit dintr-un motiv inutil si acum J. B este free nu-ti fa griji de asta. daca a mai vrei raspunsuri de la mine despre vedete sau mai stiu eu ce intreaba-ma cu numele de "Anonim". pa pa lilika

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da... Justin nu mai are timp de fete.Se ocupa de cariera lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si nici nu imi pasa sincer.:-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este noua lui prietena. (Parerea mea)
In fiecare videoclip apare cu alte fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vred ca fata din videoclip e prietena lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai am intrat pe google la imagini si am scris justin bieber si sub mi-a dat justin biebec cu noua lui prietena jasmin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred pentru ca este frumoasa la fel ca el i love justin biber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca JUSTIN BIEBER ar trebui sa fie cu miley cyrus dc nu ai pl de ea s-au ai pl?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce vedeti la asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber avea 12 ani când a intrat într-o competiţie locală de cântat în Stratford, Ontario. A învăţat singur să cânte la pian, tobă, chitară şi trompetă. În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe Youtube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L. A. Reid de la Island Records. A semnat contractul cu Island Records în octombrie 2008. Justin Timberlake ar dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher. Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher.
Fata nu e iubita lui ci e o prietena de familie... El nu isi face iubite pe banda rulanta... Justin cauta o iubita care sa il iubeasca pe el nu faima si averea lui:*